dinsdag 12 januari 2016

Aluminium schuifplank

Schuifplank Little Giant. Aluminium telescoop bordes. LGB1ingeschoven 1cm. LGB2ingeschoven 2cm. Vind schuifplank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Volledig uit aluminium vervaardig zeer degelijke constructie. De aluminium telescopische schuifplank heeft een maximale uitgeschoven lengte van circa. De maximale belasting is 1kilogram en hij weegt slechts 1kilogram. Uitgeschoven lengte van circa meter en de transportlengte is slechts meter. Maak gebruik van de Wienese laddermat voor veilig werken op de ladder.


Dragers : Noors Rood Dennenhout. Draagkracht: Dicht : pers. Verhuur enkel van ma - vr: .

ALU TELESCOPISCHE SCHUIFPLANK ,. Hymer- Alu , specialist in aluminium Hymer, Alpe en Alu -Pro ladders, trappen en steigers. Een vriendelijke aanpak, snelle dienstverlening en service op maat! Alpha telescopische steigerplank. Gewicht 1kgLadder-Outlet. Verstelbaar voor diverse optrede ladders geschikt.


URL Fabrikant, Hier heeft u een gratis account voor nodig. Onze medewerkers helpen u verder en adviseren u graag. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 07. Dat is immers precies wat je zoekt: de beste oplossing op hoogte.


Bekijk hier het assortiment. Een aluminium huishoudtrap voor thuis of een bordestrap voor de professional. Belasting bij ondersteuning op 5m puntbelasting = 150kg.


Transport afmetingen: 90x20x24m. In enkele secondes op te zetten. Uitklapbare klimdelen, vergrendelen. Losse bordesjes voor de werktrappen en keukentrapjes, raambalken, ladderafhouders, haken voor zoldertrappen etc.


Uiteraard zijn alle ladder- en traponderdelen ook los te bestel.

De steigers van Euroscaffold zijn 1e keus van professionals! Professionele aluminium rolsteigers, kamersteigers, steigertransporters en klimmaterialen. Ontbrekend: schuifplank Wien alu telescopische werkbrug – Sikkens – Het Online Sikkens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts