woensdag 13 januari 2016

Roljaloezie 3 meter breed

Rolgordijnen in de maat rolgordijn meter breed vind je bij RolgordijnenExpert. Daarnaast vele andere maten en kleuren. Wij verkopen alle mogelijke maten ( breedte en hoogte). Bekijk hier de kwaliteit van onze duo rolgordijnen.


Waarom op maat laten maken?

Een rolgordijn van meter breed bestel je bij ons! Wij leveren rolgordijnen in veel verschillende stoffen en kleuren. Wie weet waar ik ze kan krijgen?


Het is voor de slaapkamer en vanwege de ramen kunnen jaloezieën niet en gewone (rol)gordijnen vind ik . Als je jouw roljaloezieën op de dag ophangt dan hangen ze voor je kozijnen. Kies je voor in de dag dan hangen ze binnen de kozijnen. Zo meet je jouw kozijnen: Meten van roljaloezieën in de dag.

Breedte : meet nauwkeurig op meerdere plaatsen de breedte van je . Vanwege de dubbele stof kun je een unieke lichtinval in huis regelen. De ene keer kies je voor veel licht in huis en op een ander moment draai je de jaloezie zo dat er geen licht binnen kan en je geen inkijk hebt. Je kunt roljaloezieën gemakkelijk zelf in hoogte en breedte aanpassen of je laat dit doen door GAMMA.


Snelle levertij rolgordijn exact voor u op maat gemaakt. Vind rolgordijnen breed op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Naast onze standaardmaten rolgordijnen en roljaloezieën , maken we deze raamdecoratie ook graag voor je op maat. De breedte van de stof bepaalt de maximale maat. Pure Living 2x 1cm. Met een duorolgordijn creëer je eenvoudig de gewenste privacy en lichtinval. Een duorolgordijn bestaat uit twee lagen stof die langs elkaar bewegen.


Door te spelen met de stand van deze twee stofl. Kies unieke cassettes en randen of elektrische bediening. Duo rolgordijn of roljaloezie kopen?

Regel door het over elkaar schuiven van de banen inkijk, lichtinval en sfeer. De beste duo rolgordijnen van. Koop een Duo Rolgordijn goedkoop op maat uit 1stoffen! De standaard duo rolgordijnen zijn voorzien van een degelijk en mooi afgewerkt montageprofiel. U ziet absoluut verschil met de kwaliteit van bijvoorbeeld de duo rolgordijnen . Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel.


De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. Het rolgordijn heeft een afmeting van 60x1cm. Dit artikel wordt binnen week bezorgd. Makkelijk thuisbezorgd voor € ,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts