woensdag 5 november 2014

Veranda lamellen

Waar gaat uw voorkeur naar uit als nieuwe leefruimte ? Een veranda of terrasoverkapping ? Easy 5(enkel), Basic 5(dubbel) en de Excellent 5(vrijstaand) Ideaal als carport of veranda. Het model Easy 5is te vergelijken. Relaxun, met één belangrijk verschil: hij heeft geen verstelbare lamellen.


In plaats daarvan kunt u kiezen voor dichte beplating of glas bovenop de pergola.

Een lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda. Past een lamellen terrasoverkapping naast een klassieke veranda , dat is vast en zeker een vraag waar vele een antwoord op zoeken. Een dak dat open kan geeft u nog meer het gevoel dat u buiten zit. Doordat de lamellen traploos, elektrisch of handmatig, kunnen worden geopend bepaalt u precies hoeveel zonlicht u naar binnenlaat. Het is ook koeler met dit dak omdat de warme lucht in uw veranda naar boven wordt afgevoerd.


Unieke vrijstaande lamellenoverkapping V8Levanto. De lamellenoverkapping V8Levanto is een exclusieve vrijstaande lamellen overkapping. Voorzien van uniek electrisch met afstandsbediening beweegbaar aluminium lamellendak.

Het lamellendak kunt u gemakkelijk electrisch open en sluiten met de bijgeleverde . De lamellen regelen op natuurlijke wijze de temperatuur en bieden bescherming. Lamellenoverkappingen bieden extra wooncomfort. Het elegante ontwerp is de ideale oplossing . Wilt u de echte zonnestralen op uw terras? De lamellendak terrasoverkapping met beweegbare lamellen is een stijvolle toevoeging aan uw tuin, die tegelijkertijd ook zon en regen weert. Of wilt u bij een regenbui lekker droog.


Steeds meer mensen willen optimaal genieten van hun tuin en de buitenlucht. In woningbouw en interieurinrichting vervaagt het verschil tussen binnen en buiten. Het naar binnen trekken van de buitenwerel maar ook de huiselijke inrichting van onze buitenruimtes, is wellicht dé woontrend van het moment.


We creëren almaar meer kwalitatieve buitenruimtes waar het zalig . Ons waterdicht lamellen dak is een fantastische en luxe aanvulling voor uw tuin en het buitenleven. Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet u extra van een overdekt droog terras. De dikwandige lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat uw meubilair op het terras beschermd blijft.


Ze hebben een dikte van 2. De veranda van Markant zonwering is ideaal om vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar lange avonden op uw terras door te brengen. Dak elementen: 1mm lamellen.

Standaard kleuren: wit structuur, antraciet structuur, eigen ralkleur. Geschatte levertijd: in overleg. Fabrieksgarantie : jaar.


Montage Markant zonwering Den Bosch: mogelijk . Terrasoverkapping met lamellen. Van een outdoor ervaring gesproken: de Camargue-terrasoverkapping combineert optimale bescherming met stijl en gebruiksgemak, en maximaliseert zo de buitenervaring. Door de ingewerkte windvaste Fixscreen kunt ook bij een lichte bries genieten van uw tuin en terras. Overkappingen met een lamellendak. De moderne stijl en de flexibiliteit van het dak spelen hierbij een grote factor.


Doordat u de lamellen kunt verstellen, en bij sommige uitvoeringen ook volledig op kan schuiven . Wat zijn de mogelijkheden bij een terrasoverkapping met lamellen ? Zijn ze zonwerend en waterdicht? Welke mogelijkheden zijn er?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts