woensdag 12 november 2014

Scheerwondjes behandelen

Het kan de beste overkomen, maar wat zijn ze toch vervelend die scheerwondjes ! Maar wat moet je nu precies doen als je scheerwondjes hebt? Duidelijk is dat de huid beschadigd is en dat deze moet herstellen. We gaan nu ontdekken hoe je deze wondjes het beste kunt behandelen.


Het maakt niet uit hoe voorzichtig je scheert, de kans op wondjes tijdens het scheren is helaas altijd aanwezig.

Dit artikel geeft enkele tips om het bloeden te stoppen en wondjes sneller te laten genezen. Snijwondjes door scheren. Veel mensen staan er niet bij stil maar tijdens het scheren beschadig je de huid.


Niemand vindt het leuk om scheerwondjes op te lopen tijdens het scheren. Hierbij geven wij een paar manieren waarop je ze kunt voorkomen. Je kan nog zo je best doen met scheren, maar we krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Vaak ontstaan scheerwondjes door een onscherp mes of doordat je te snel wilt scheren.


Scheren is GEEN haastklus, houdt hier dus rekening mee.

Het bevat tal van voedingsstoffen met anti-inflammatoire eigenschappen, wat geweldig is om scheerwondjes te behandelen. De olie is niet alleen ideaal voor het behandelen van scheerwondjes en -bultjes. De olie zit boordevol voedingsstoffen, zoals vitamine E, essentiĆ«le vetzuren, squaleen, ferulinezuur en nog veel . Kleine wondjes behandelen. Onder kleine wonden worden wondjes verstaan die niet veel bloeden. Denk hierbij aan schaafwondjes, snijwondjes en prikwondjes.


Dergelijke wondjes kun je doorgaans prima zelf thuis behandelen. Ze zijn zelf te behandelen met een pleister of een klein gaasje en kleefpleister. Schaafwondjes, snijwondjes en prikwondjes zijn de wondjes die hier onder . Enne anders pleisters over je vingers plakken. Die zijn mooi dun en toch kan je . In onze praktijk zien we dat veel wonden die slecht genezen, goed reageren op de behandeling van Calendula, zelfs de wonden die na een operatie in ziekenhuizen niet willen dichten.


TIP1: De meeste jongens scheren zich keer per dag. De wondjes en puistjes die je hebt kunnen niet genezen en zullen (soms ongemerkt) worden opengehaald. Op moeilijk helende wondjes kun je suikerstroop smeren.


Laat dit een paar minuten doorkoken totdat het een mooie egale massa is.

Behandeling kan bestaan uit medicatie en het rechtstreeks in de bloedbaan (per infuus) toedienen van de ontbrekende stollingsfactor. Deze ziekte is lastig te behandelen. Mensen die deze medicijnen gebruiken bloeden gemakkelijker, zoals in het voorbeeld van de man die bloedende scheerwondjes heeft.


Tijdens het scheren kan het natuurlijk al snel gebeuren dat er een wondje ontstaat. Tenzij je er een speciaal product voor gebruikt. Het scheren met mesjes die wondjes elimineren – zoals de Feather Styling Razor Mesjes PG-15 . Hoi allemaal, Ik lees hier al een tijdje mee maar nog nooit iets gepost.


Nu zit ik ergens mee en wil ik graag weten of iemand van jullie hier ervaring mee heeft of weet wat het kan zijn. Sinds vorige week heb ik namelijk last van een wondje op mn binnenste schaamlip, vlakbij mn vaginaopening. Wondverzorging: Goed om te weten! Zeker in gezinnen met kleine kinderen, zijn grote en kleine wondjes soms dagelijkse kost.


Om beter voorbereid te zijn op deze onverwachte gebeurtenissen, ga ik een artikel besteden aan eerste-hulp bij kleine en grote wonden. Je maag tot rust brengen? Effectieve behandeling van vaginale schimmelinfectie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts