woensdag 5 november 2014

Schuifdeur profiel

De Comer-rail schuifdeurprofielen zijn geschikt voor deuren met een gewicht tot 3kg. Type 1is geschikt voor deuren tot 1kg, type 3voor de zwaardere deuren tot 300kg. De aanbevolen maximum ondelinge afstand voor de ophangbeugels is 60cm.


Vooral kunststof gevelbekleding is ten opzichte van hout heel onderhoudsvriendelijk. Schuifdeurgarnituur Steel Slide Pro 1m. GAMMA heeft kunststof profielen voor buiten, maar ook voor binnen zoals profielen voor schuifdeuren of om een schilderij op te hangen.

Bekijk het assortiment kunststof profielen van GAMMA. Aan te bevelen om in combinatie te gebruiken met een onderrail voor 18mm schuifdeuren. Het kunststof profiel is vochtbestendig. Profiel is opgedeeld in rails ieder voor paneel van 18mm breed.


Standaard oplossingen zijn vaak weinig effici�nt, benaderen niet de gewenste sfeer of zijn niet flexibel in te delen. Dit is namelijk in veel gevallen praktischer en vaak ook mooier. Door dit merk is het voor iedereen gemakkelijk.


In iedere gewenste lengte verkrijgbaar.

In de winkelwagenlijst kunt u de gewenste lengte aangeven. Het materiaal van deze schuifdeur geleiderail is: Koud gewalst staal, maar ook is deze verkrijgbaar in messing en aluminium. Henderson U- profiel type 100. Deze U- profiel wordt inclusief betonankers en koppelplaat geleverd.


Ondergeleiderail U-prof type 100 . Koud gewalste stalen rail is gebruikelijk, maar ook messing en aluminium rail is leverbaar (verkrijgbaar met betonankers). U kunt kiezen voor een uitwendige rail (boerenschuifdeur beslag), maar ook voor een slanke onzichtbare rail (softclose). COM maakt alle deuren op maat en geheel naar uw wens. Stalen deuren kunnen geleverd worden met glaslatten ( Green window profile ) of op authentieke wijze met stopverf . Als referentie in het openen van deuren, heeft Argent Alu ook een ruim assortiment schuifdeurbeslag. In een tijdperk van kleinere ruimtes en woningen worden schuifdeuren steeds aantrekkelijker.


Ze bieden de ideale oplossing voor ruimtes waar er voor opendraaiende deuren geen ruimte is. Hoi Allemaal, Ik wil graag zelf een schuifdeur maken die in de muur verdwijnt. Kennen jullie een firma waar ik de schuifprofielen, wieltjes en andere benodigdheden kan kopen? Verberg uw artikelen (0).


Registreer en zie uw bedrijfsvoordeel. Prijs per 25: €21excl. De schuifdeuren van Aktiekast worden standaard geleverd met een railsysteem, positiestops in de onderrail en stootstrips in de zijkant.

Deuren en kleuren onderling makkelijk te combineren. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden. Onderprofiel voor geleiders schuifdeuren. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts