woensdag 12 november 2014

Scheepsdek laminaat

Quick-Step LAGUNE Exclusieve laminaat - scheepsdek - vloeren , nu ook geschikt voor natte ruimten. Authentieke houtuitstraling. Bij FloorHouse vindt u niet enkel laminaat , maar ook extra sterk laminaat. Alle laminaatvloeren uit deze selectie kunnen op . Bij bootvloeren kun je terecht voor de vloer en dek van je boot.


Of dat nou massief teak is, kunststof of boot tapijt wij hebben de juiste bootvloer voor je.

Maar niet alleen voor de booteigenaar ook voor een nautische interieur ben je aan het juiste adres, wat denk je van een scheepsvloer in de badkamer of voor je terras? Parketcenter te Kuurne is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van parket, laminaat , vinyl en kurkvloeren. Bij James en zijn team kan je terecht voor vloeradvies. Tegenwoordig kan men laminaat op elke hoek van de straat of op internet verkrijgen.


Consumenten zien vaak door de bomen het bos niet meer. Als u opzoek bent naar een vloer waar u met beide benen op kunt staan, dan zorgt Berry Alloc Original voor de meest ideale vloerbedekking. Neem bijvoorbeeld de lagune laminaat vloeren, dit zijn prachtige laminaatvloeren in scheepsdek vorm, ideaal voor in uw badkamer, woonkamer of keuken bijvoorbeeld.


De Quick-step classic is een traditionele laminaat vloer die gecombineerd met een quick-step arte, uw woning een warme en gezellige sfeer geeft. Plaatsing van een laminaat scheepsdek in de badkamer van een bestaande woning.

Project: De bouwheer had graag speciale onderhoudsvriendelijke vloer geplaatst in de vernieuwde badkamer. Laminaat scheepsdek in een badkamer. In het Quick-Step gamma bestaat een speciale collectie voor badkamers: de Lagune . Door onze enorme ervaring en onze technische kennis zijn wij in staat authentieke interpretaties van hoogwaardige materialen natuurgetrouw in laminaat om te zetten. Parador- laminaatvloeren onderscheiden zich door een functionele opbouw en geavanceerde techniek. Zo garandeert ons gepatenteerd kliksysteem een . De zwarte biezen accentueren de planken en geven de laminaat vloer het uiterlijk van een scheepsdek vloer.


Door de kopse kanten te behandelen met Quickstep Seal . De zwarte rubberen anti-slip strips geven deze laminaatvloeren het uiterlijk van een scheepsdek en zorgen voor extra grip. De planken hebben een dikte van millimeter en kunnen ook toegepast worden in combinatie met vloerverwarming. Klassieke Eik Geolied str.


Elegante Natuurlijke Eik. Teak Scheepsdek Geolied str. Grading select rustiek (SR) 14. De dessins van deze badkamervloer zijn ook zeer geschikt voor andere kamers overal in huis.


Voor de afwerking hebben we de bijbestelde plinten niet gebruikt aangezien de afwerking met zwarte silicone aan de randen het scheepsdek -effect versterkte en een heel mooi resultaat opleverde. Bij het aanbrengen van de silicone is het wel aangeraden schilderstape te plakken om mooie rechte lijnen te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts