dinsdag 11 november 2014

Spiltrap staal

Een spiltrap neemt weinig ruimte in beslag en is goed toegankelijk. Snep Trappen in Eindhoven is gespecialiseerd in vele soorten stalen spiltrappen. Neem vrijblijvend contact met ons op! Inclusief BTW vanaf: € 1. Spiltrap met RVS leuning.


Bij en veiligheidskooi rond om degelijke kompleete trap.

Trap is met hammerite zwart geverfd en kan door schuren weer staalkleur gemaakt. Wij produceren in eigen fabriek alle soorten trappen in staal en RVS. Van eenvoudige tot zeer complexe modellen, geschikt voor zowel binnen als buiten.


Wij zijn gespecialiseerd in spil- en wenteltrappen. Door ons innovatieve productieproces leveren wij stalen spiltrappen tegen sterk. Vanwege de constructie is de spil zelf vaak van RVS of staal. Voor de treden heeft u onder andere de keuze uit hout, staal , glas of natuursteen.


Bovendien zijn de treden er in meerdere vormen.

De spiltrap is betaalbaar, ruimtebesparend en sfeerverhogend. Stalen spiltrappen en houten spiltrappen zijn de meest verkochte trappen ter vervanging van bestaande simpele houten bouwtrappen. Dit komt omdat spiltrappen niet opzichtig zijn en moeiteloos in het interieur opgenomen worden. Een traphek maakt het geheel veilig en compleet. De basisvorm van een spiltrap is een stalen spil met treden en een trapleuning.


U kunt natuurlijk ook kiezen voor een luxe variant op deze basisvorm. Denk aan houten of glazen treden of aan roest vast staal in plaats van staal. Dit is ook het geval met de spijlen, kiest u voor stalen spijlen of een glazen balustrade. SPILTRAPPEN MET STALEN TREDEN. Hoe groter de trap, hoe comfortabeler deze te belopen is.


Diameter 120-, 140- en 1cm. Leuning en kunststof onderdelen in . De Magiais een staal met kunststof spiltrap die geschikt is voor zowel binnen als buiten: dé ideale trap voor in een natte ruimte (b.v. sauna). In de utiliteits- en woningbouw worden deze trappen veelvuldig toegepast, omdat de spiltrap relatief weinig ruimte inneemt. De trap kunt u op ieder gewenst moment laten plaatsen, omdat de trap is opgebouwd uit demontabele elementen. Geïnspireerd door de gietijzeren trap van het begin van de 20ste eeuw.


Geactualiseerd naar onze tijd wordt deze trap volledig met laser uitgesneden.

Onze vakman op het gebied van spiltrappen plaatst tegen lage prijzen uw spiltrap of wenteltrap ! Een stalen of houten trap plaatsen? BTW en bezorging (NL en BE), vanaf: € 1. Stalen trappen met een eigentijds karakter laat u bouwen en monteren door Allstairs. Bent u op zoek naar een unieke en veilige trap? De stalen trappen van Allstairs trappen hebben een eigentijds karakter waardoor ze perfect passen in elk interieur. RVS spiltrap met vrijdragende mahonie treden S1 . Een minimalistische stalen spiltrap , mochten wij onlangs opleveren voor een klant.


De transparantie zorgt voor lichtdoorval en een prachtig optische beeld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts