maandag 10 november 2014

Flessenkurk

Vind flessenkurk op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Waidmann is gespecialiseerd in de verkoop van jacht-, outdoor- en hondenbenodigdheden voor de jager, wildbeheerder en hondenbezitters.


Waidmann bestaat uit Frans en Barbara Schmets, bij wie de jagerstraditie nog hoog in het vaandel staat. Flessenkurk in de vorm van een hartje. Kan makkelijk bekleed worden met foam clay of verf.

De set bestaat uit een groene flessenkurk en bijbehorende kleine gekleurde markers voor een wijnglas. De Billy flessenkurk zorgt er voor dat de wijn langer houdbaar blijft. Door de flessenkurk in een open fles te plaatsen, wordt . De vrolijk gekleurde Scouty is een zeer handige flessenkurk. De onderkant is gemaakt van siliconen en zorgt voor een hermetische afsluiting.


Het is een leuk en vrolijk item en uiterst geschikt voor de steeds verrassende E-my tafel! Een prachtig ontwerp van Leo Yiu voor E-my! Gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te . Verkoop van Silhouette cameo artikelen.

Vinyl, flex, cameo, artikelen om te bedrukken. Seletti flessenkurk klein Appo van Seletti. Een knappe schaal die ook nog eens erg handig. Leuke blikvanger op een wijnfles, deze hertenkop met kurk houdt de boel goed in de gaten aan tafel! Ook leuk om cadeau te doen!


Houd jouw favo wijn goed met een luipaar palmboom, olifant of neushoorn van gerecycled messing. Ook een ideaal cadeau voor jouw wine-loving vrienden. Monello helpt de smaak van de wijn te behouden door de fles hermetisch te sluiten met zijn lange neus.


Deze zijn te gebruiken als afsluitkurken voor flessen. Leuk om te decoreren als cadeautje voor bijv een verjaardag of `vaderdag`. Wij hebben meer toffe producten, kom eens bij ons kijken op Hobbyplanet.


Geef een reactie Reactie annuleren. You must Register or Login to post a comment. Ja, schrijf me in voor jullie nieuwsbrief! Like ons op Social Media! Online winkelen voor voordelige Bargerei?


De kurken worden gerecycled in België tot isolatieplaten. Je werkt samen in een klein team.

Je bent iemand die flexibel is en graag fietst, wanneer hij aan de slag moet. Je kunt meewerken aan een organisatie, die opnieuw op poten moet worden gezet. Zoekertjes en tweedehands koopjes vind je bij Koopjeskrant. Plaats je zoekertje gratis.


Het artikel is uitverkocht. Op Speurders vind je verzilverde flessenkurken met floraal gravédecor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts