woensdag 5 november 2014

Kluis met sleutelslot

Een dubbelbaardsleutelslot is een degelijk slot dat niet te manipuleren valt. De kluizen in deze categorie worden standaard geleverd met twee kluissleutels. Indien gewenst kunt u direct extra sleutels meebestellen.


Deze worden uniek gemaakt voor uw kluis. Afstortkluis met inwerpgleuf Saturn LE sleutelslot (Antraciet). Aanbieding voor Braak en brandwerende kluis EM 1-S ( Sleutelslot ) en nog veel meer brandwerende kluizen.

Yale kluis electronisch YSM 2EG1. Alleen met GAMMA Voordeelpas. Handson kluis inbraakwerend 20ED met elektronisch slot. Mijn kluis heeft een sleutelslot.


Heeft u een aantal tips voor het gebruik hiervan? Bij het gebruik van een kluis met een sleutelslot zijn onderstaande aandachtspunten belangrijk: Bewaar de kluissleutels op een veilige plek weg van uw kluis. Bewaar nooit één of meerdere reservesleutels in uw kluis.


Specificaties Salvus Monza kluizen.

Ben je niet zo van de codes? Liever een ouderwetse sleutel om je nek? Deze Velleman kluis heeft een hoogbeveiligd slot met een sleutel met dubbele baard. Brandveilige kluis - 6l - Sleutelslot.


Voor maximale bescherming van uw documenten in geval van brand. Brandwerende kast met instelbare legbladen voor hangmappen. Stevige uitvoering om documenten tegen brand te beschermen. Warmtegeïsoleerde wanden voor bescherming van documenten.


Kom de voordelen bekijken in onze kluizen showroom! Kluis kopen met een elektronisch slot? Er is verschil tussen een cilinderslot (zoals gebruikt bij huisdeuren) of een dubbelbaard sleutelslot.


Kenmerken: - Biedt bescherming tegen inbraak en brand. Lock Alarm Ipad safe met alarm. Kluizen zijn nooit met een.


Het artikelaanbod van uw lokale winkel kan afwijken van het aanbod op onze centrale webshop. Informeert u, indien gewenst, vooraf bij uw winkel naar de beschikbaarheid van het gewenste artikel. Bedankt voor uw begrip hiervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts