donderdag 6 november 2014

Condens in huis

Vocht in huis is schadelijk voor uw huis en uw gezondheid. Hier vindt u tips om vochtproblemen in huis te voorkomen. Als uw huis onvoldoende geventileerd wordt, condenseert het vocht op uw ramen en muren.


Op muren is condens minder makkelijk waarneembaar, maar vergis u niet. De muren slorpen het vocht weldegelijk op, met allerlei problemen tot .

Warme lucht die afkoelt gaat zich zetten op de koude plekken in huis. Dit zijn meestal ramen en spiegels. Dit fenomeen heet condensatie en is het gevolg van te veel vocht in huis.


In dit artikel worden de oorzaken en de oplossingen van condens op ramen besproken. Waardoor ontstaat condensvocht in de woning en hoe kun je een teveel daaraan tegengaan? Condens kan wijzen op vochtproblemen in huis. Het definitief oplossen van vochtige muren, vloer, plafonds voor de gezondheid.


Ontdek de tips tegen vocht in huis.

Spring niet lichtzinnig om met vochtproblemen. Wanneer je veel vocht in huis hebt kunnen er problemen ontstaan. Lees hier de oplossing om vocht in huis tegen te gaan. Wat kunt U doen tegen vocht in huis ? Oplossingen voor vochtproblemen in uw woning.


Heeft uw woning last van condensatie ? Hoe ontstaat condens en is het schadelijk? Wat is de oorzaak van een vochtige muur? Vochtige muren drogen en herstellen. Ontvochtigers voor het drogen van vochtige muren vindt u bij AirSain.


Te veel vocht in uw woning veroorzaakt schimmels, condens en vochtige muren. Een vochtige woning door vocht in de wanden. Van ventileren tot op de juiste manier koken. Uw vochtige woning snel drogen?


Bij AirSain eenvoudig online de juiste ontvochtiger kopen! Vochtproblemen in uw vochtige woning snel oplossen met .

Uw woning staat continu onder invloed van vocht. Alle kanten van de woning hebben te lijden onder de gevolgen van water en waterdampen, zoals door regen, maar ook door grondwater. Maar ook in de woning zelf wordt het vochtgehalte sterk verhoogd door de aanwezigheid van mensen en hun gedragingen, zoals het . Een gemiddeld huishouden van vier personen produceert per dag ongeveer tot liter woonvocht. Dit is vocht dat in gasvorm is opgelost in de lucht. Wanneer deze grote hoeveelheid vochtige lucht door een tekort aan ventilatie niet voldoende wordt afgevoerd kunnen er problemen ontstaan . Onze experts verhelpen optrekkend vocht.


Heb je last van condens in huis ? Dat kan duiden op vochtproblemen! Lees deze blogpost om meer te weten te komen en ontdek hoe je condens in huis oplost. Oorzaken en oplossingen voor vochtproblemen vind je hier.


Met deze vijf praktische tips van Takkenkamp Isolatie lost u alle vochtproblemen in uw woning op! Hoe problemen met vocht in huis beperken? Alle bronnen van vocht binnenhuis beperken is niet mogelijk.


Daarom is het belangrijk dat er in een woning continu geventileerd wordt door een ventilatiesysteem , verluchtingsroosters of door ramen op een kleine kier of kiep. Dit moet worden aangevuld met een aantal keer per .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts