donderdag 6 november 2014

Hr ramen

Voor een gemiddeld rijtjeshuis met een raamoppervlakte van m² moet u rekening houden met een totaal kostenplaatje van gemiddeld € 2. Goede ramen zijn essentieel voor een hoge energiebesparing. Goed geïsoleerde ramen zorgen . Onderhoud van de draaiende delen. Ramen en deuren mogen dan ook niet klemmen en moeten soepel draaien en goed af te sluiten zijn, zonder trek- of duwwerk.

Controleer regelmatig de . Op zoek naar ramen en deuren in Geel? Wij bieden u kwalitatieve ramen en deuren van het merk Schüco en Reynaers. Lees meer over de kosten op Dubbelglasprijzen.


Onze producten van hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Hierdoor gebruikt men voor deze . De warmte blijft in huis en je energierekening gaat omlaag.

Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Ga dan voor nieuwe isolerende kozijnen met triple ( driedubbel) glas. Wil je alleen het glas vervangen?


Andere samenstellingen, afmetingen en . De binnenste ruit is voorzien van een extra HR coating. De spouw wordt gevuld met een Argon gasvulling in plaats van lucht. Met minder energieverbruik biedt het toch een optimaal comfort.


Wij hadden het met een kleiner raam en ons werd ook zo iets verteld. We hebben het laten vervangen en zijn we van het probleem af. Het oude bleek lek te zijn.


Het effekt van dubbelglas was weg. Het is onder andere belangrijk om er goed op te letten of de raambekleding niet te dicht op het raam zit. Houden we rekening met inflatie, zal de terugverdientijd nog korter zijn.


Wens je nieuwe ramen te plaatsen met hoogrendementsglas of moet er nieuw glas geplaatst worden in je bestaande raamkaders? Avonds hebben we de luiken en gordijnen dicht maar dan ben je overdag nog niet geholpen. Deze eis mag als gemiddelde van alle transparante delen van het gebouw beschouwd worden.

Voor deuren en aluminium kozijnen is het lastiger om aan de U-waarde eis van 65 . Voel jij ook nog wel eens tocht of kou door je dubbele beglazing? John Kerkhoven ontdekte dat zijn ramen hun isolatiewaarde lang niet bereikten. Het raam is makkelijk te reinigen door het 180o te kantelen.


Voorzien van geïntegreerd gootstuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts