donderdag 6 november 2014

Opbergkast met slot

Vergelijk 5kasten in alle stijlen o. Kledingkasten, boekenkasten, nachtkastjes, vitrinekasten e. Iedere plank kan bezittingen tot kg opslaan. Bovendien kunt u de deuren met een optioneel slot stevig op slot doen. Zo weet u zeker dat al uw spullen veilig zijn!


Kasten vind je in diverse soorten bij Praxis.

Van een kledingkast tot een vitrinekast en een boekenkast. Bekijk en reserveer jouw kast direct online. Vind kast met slot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vooral opbergkasten zijn een aanwinst voor iedere ruimte.


Je schrijft niet hoe groot jouw kleine opbergkast dient te zijn. Ook schrijf je niet of deze voor binnen of buiten is. Is het slot voor dieven of voor je kinderen?

Ga eens naar een grote DHZ zaak. Daar hebben ze alle soorten kasten en kastjes. Bij IKEA ook natuurlijk, maar die zijn dan wel weer duurder. IKEA - ERIK, Archiefkast, wit, , Lades voor hangmappen vereenvoudigen het sorteren en opbergen van papieren. Alle drie de lades kunnen op slot.


Haceka Cabinets Surprise Kubus Zilver. Dit kastje van RVS wordt kant-en-klaar geleverd: u hoeft het dus niet meer zelf te monteren. De deur is gemaakt van mat glas en er zit één plankje in. Gate- Olav Nachtkastje Met lades - Zwart.


XL Nachtkastje shabby chic hout bruin -. De nieuwe roldeurkasten worden gebruiksklaar geleverd en hebben een stalen, gelaste corpus inclusief legborden en zijn voorzien van een stevig slot en soepel lopende. De kast is dus ook ideaal voor kantoren waar de ruimte beperkt is. Gratis snelle bezorging vanaf € 20- in heel Nederland!


Tweedehands roldeurkast zonder slot , met lichte gebruikssporen. Kastje met schuiven waarvan met slot , in het midden een uitschuifbare legplank, rechts een opbergvak, zeer weinig gebruikssporen te zien op het kastje. Hoogte 58cm, diepte 39cm, lengte 135cm.


Bespaar op transportkosten en inhuistijd met een kast die u zelf monteert. Ervaar het comfort van stil sluitende roldeuren met magnetische sluitlamellen.

Sluit de dubbele roldeur af met het slot in de handgreep. De legborden zijn geschikt voor laterale hangmappen. De roldeurkast is eenvoudig zelf te monteren zonder . Als uw slot (je) niet meer leverbaar is dan repareren we hem gewoon! Zelfs als u geen sleutel meer hebt kunnen wij u van dienst zijn.


Meestal kunnen we dan een sleutel op het slotje maken. Antiklimstrips en -beugels. Eigentijdse, goedkope kasten online kopen doe je bij dé nr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts