woensdag 24 april 2019

Dht remmers

Voor wie dat een brug te ver is, zijn er gelukkig nog andere middelen en medicijnen. Die vallen in vier hoofdcategorieën uiteen: DHT - remmers in tabletvorm, de laserhelm (low level laser therapy), stimulerende shampoos en lotions voor plaatselijk gebruik. Naast het remmen van DHT kan de haargroei ook op andere manieren worden gestimuleerd. Daarom bevatten onze haargroeiproducten, naast DHT - remmers , verscheidene ingrediënten die de haargroei bevorderen.


Zoals door het verlengen van de groeifase, zodat de haren langer groeien en er meer . Werkwijze: DHT remmend Het is intussen duidelijk geworden dat erfelijke kaalheid (AGA) wordt veroorzaakt doordat het hormoon dihydrotestosteron (DHT) zich hecht aan de androgeenreceptoren (AR) van de cellen van de haarfollikels.

Krachtig supplement tegen haarverlies met veel DHT - remmers. Dyhydrotestosteron is een mannelijk hormoon dat bij zowel mannen als ook bij vrouwen voorkomt. Volgens de huidige wetenschappelijke inzichten, is het haar van sommige personen meer gevoelig voor DHT. Het hormoon heeft bij deze groep een negatief effect op de haargroei.


Uiteindelijk verzwakken de haarzakjes en ontstaat er een verkleining van de haarschacht. Ik adviseer bij dergelijke klachten een speciale combinatie van gezonde en natuurlijke DHT - remmers. Met deze methode zie je veelal dat de haaruitval significant . Het werkt omdat het oxidatie processen tegengaat en micro ontstekingen en de doorbloeding bevordert.

Biotine en Ginkgo Biloba en Melatonine zijn ook . Astaxanthine is een krachtige anti-oxidant en remt de werking van het 5-alpha reductase enzym. Daarom raden wij deze testosteron booster niet aan. Natuurlijke DHT-blokkers c. Alfa en Gamma Linoleenzuur (ALA en GLA) . DHT remmers als ingrediënt van het Hairkeeper programma: Saw Palmetto. De eerste finasteride of Proscar, wat een type of selectieve 5-alpha-reductase remmer.


De tweede is dutasteride of Avodart, wat een type en type of selectieve 5-alpha-reductase remmer. Tabel 12) Finasteride is aangetoond dat serum DHT verlagen met , terwijl dutasteride is aangetoond dat . Dihydrotestosteron, ook wel DHT genoem staat bekend als de grootste oorzaak van het erfelijk kaal worden bij mannen. DHT wordt gevormd uit de minder actieve voorloper testosteron met behulp van het enzym 5-alfa-reductase.


Progesteron is een krachtige remmer van het enzym 5-alpha reductase, het enzym verantwoordelijk voor de omzetting van testosteron in DHT. Bovendien onderdrukt progesteron de overmatige oestrogeen in het lichaam, waarmee oestrogeendominantie wordt onderdrukt. Een natuurlijke bio-identieke . Let erop dat het product dat je aanschaft remmers bevat die geschikt zijn voor vrouwen. Er zijn veel producten die namelijk samengesteld zijn voor mannen.


Om vrouwen een oplossing te bieden, bieden we hier Nourkrin Voor Vrouwen aan.

EGCG (Epigallocatechin gallate): een polyfenool uit Groene Thee. EGCG gaat het proces van 5a-reductase tegen. Daarmee is het een natuurlijk DHT - remmer die haargroei stimuleert. Effectieve opname in de hoofdhuid. Hyaluronzuur en Liposomen zorgen ervoor dat de lotion goed kan worden opgenomen in de hoofdhuid . Met de komst van zogenoemde 5-alpha-reductase remmers zoals Finasteride is het mogelijk de progressie van haarverlies te stoppen, danwel extreem te vertragen.


Aangezien DHT de onderliggende oorzaak van erfelijke kaalheid is, is dit een effectieve manier om haarverlies tegen te gaan. DHT staat voor dihydrotestosteron. Dit is een zogenaamde metaboliet van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Dat betekent dat testosteron in het lichaam kan worden omgezet in dihydrotestosteron.


Dit gebeurt door het enzym -alpha-reductase. Dit vindt plaats in de testes, De prostaat, . Het is essentieel voor zeer veel enzymfuncties en daarmee een normaal functioneren van de haarwortelcellen. Ook is zink een natuurlijke remmer van de aanmaak van DHT , het hormoon dat haaruitval juist stimuleert. Daarnaast stimuleert zink de afweerfunctie, houdt het de hoofdhuid gezond en voorkomt . Onder invloed van DHT groeit het haar minder en wordt het haar dunner waarna kaalheid optreedt.


Uit onderzoek blijkt dat als de hoeveelheid DHT verminderd wordt, verder haarverlies kan worden voorkomen. Alopesan is een natuurlijke DHT remmer. Vrouwen kunnen in zowat van de gevallen de haaruitval . DHT of dihydrotestosteron, is wat testosteron verandert in bij contact met haarfollikels en is grotendeels verantwoordelijk voor mannelijk patroon kaalheid. Wanneer DHT doordringt in haarzakjes dat houdt het enzym type II 5-alfa- reductase, beperkt de More.


Medicijnen zoals finasteride zijn erop gericht om de DHT in het lichaam te remmen. Wij adviseren meestal een DHT remmer in de vorm van een lotion die zijn werkzaamheid in de praktijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts