vrijdag 21 december 2018

Velux lichtstraat

Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw. Maak kennis met VELUX modulaire lichtstraten voor de utiliteitsbouw. Download hier alle CAD en BIM details gratis.


Ontworpen voor huizen met platte daken. Het modulaire systeem kan naadloos worden ingewerkt in het bestaande ontwerp van uw huis, of worden geïntegreerd in het nieuwe ontwerp tijdens de .

Modulaire lichtstraten zijn speciaal ontworpen om daglicht in moderne woningen met plat dak te laten binnenvallen. Het VELUX modulaire lichtstraatsysteem is een sterk presterende dakbeglazingsoplossing voor commerciële gebouwen. Lees hier meer over onze dakvensteroplossingen. Een probleemloos montageproces start met de opbouwrand.


De VELUX modulaire lichtstraten. Lichtstraat van VELUX brengt daglicht onder het platte dak. Altijd al gedroomd van meer daglicht onder uw platte dak in de woonkamer, keuken of slaapkamer?


In deze ruimtes is vaak te weinig natuurlijke lichtinval, zeker wanneer er sprake is van een uitbouw of bijkeuken. Een lichtstraat kan dan de perfecte oplossing .

Voor optimaal comfort is de modulaire lichtstraat ook leverbaar met een elektrisch te bedienen module. Let op: voor platte daken van 0°-15°. Het productprogramma van de VELUX Groep biedt daglichtoplossingen voor hellende en platte daken, zoals dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast bestaat het assortiment uit vele typen raamdecoratie, zonweringen, rolluiken en op afstand bedienbare producten aangestuurd door . Keromat is de trotse dealer van Velux modulaire lichstraten, een uniek en geweldige lichtstraat concept. Het effect is en adembenemend en wordt wellicht een van de blikvangers van uw huis.


Het is alsof uw kamer en de . Het systeem is geschikt voor de utiliteitsbouw zoals kantoren, publieke gebouwen en schoolgebouwen. Maar ook kan met kleinere aantallen daglicht in woongebouwen worden . Onze jaren lange ervaring met lichtstraten van diverse fabrikanten heeft ons geleerd dat velux lichtstraten de meeste voordelen heeft: een hoge kwaliteit en een zeer scherpe prijs. Veel mogelijk op het gebied van VELUX raamdecoratie en zonwering. In de particuliere sector wordt het wordt vaak toegepast in een aan- of uitbouw met een plat dak.


Met een VELUX lichtstraat zorg je zo voor natuurlijk daglicht in bijvoorbeeld je . Architect Lars Courage van COURAGE architecten ontwierp een zwarte lichtgewicht kubus van staal en glas die tot dan toe afzonderlijke fabriekshallen met elkaar verbindt. Als je voor het pand staat . Wilt u meer daglicht creeeren? Dat kan met een Velux lichtstraat.


De naam zegt het al, het is een straat met meerdere dakramen op een rij.

Voor velen is een lichtstraat de oplossing als het gaat om meer licht. Om de vier gebouwblokken van de nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis in Breda van voldoende daglicht te voorzien, is een modulaire lichtstraat van VELUX toegepast. Architect Koen Arts van architectenbureau Wiegerinck vertelt waarom in hij in dit ontwerp gekozen heeft voor de VELUX modulaire . De afmeting van het raamvlak van de lichtstraat heeft geen invloed op de afmetingen van de profielen, omdat alle druk wordt herleid naar de montagebeugels.


The dimensions of the profiles are not affected by the size of the skylight module due to the fact that all . Bij ons heeft u de keuze uit verschillende lichtstraten. Met een lichtstraat opgebouwd uit dakramen zorgt u voor natuurlijke lichtinval en creëert u een ruimtelijk effect. Bent u binnen een kleiner budget op zoek naar de juiste lichtstraat ? Dan kunt u kiezen voor de VELUX lichtkoepels.


Website van van den Eijnden van Bree Bouw kortweg EB-Bouw aannemersbedrijf kunststof kozijnen interieur wij zijn gevestigd in Vlierden Noord Brabant. Met de VELUX lichtkoepels kunt u het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts