woensdag 5 december 2018

Kosten stucen woonkamer

De kosten voor voor het stucen van een muur zijn gemiddeld € – € per men voor een plafond € – € per m inclusief materiaal en stucadoor. Laat u een grote en rechte wand in uw woonkamer voorzien van spachtelputz dan liggen de prijzen lager dan wanneer de stucadoor aan de slag moet in een kleine . Spring naar Woonkamer - Om dus de juiste prijsindicatie te kunnen krijgen voor het laten stucen van uw woonkamer kunt u dus nu zelf een kleine berekening maken. Als u alle m² van uw wanden maar ook de plafonds vermenigvuldigt met de m² prijs die voor de gewenste afwerking staat dan weet u de stucadoor . Op deze manier kun je dus precies berekenen wat je woonkamer zal gaan kosten.


Wilt u exact weten wat de kosten zullen wezen voor het stucen van uw woonkamer , slaapkamer of badkamer?

Vraag dan direct een gratis stukadoor offerte aan. Door het aanvragen van de gemiddelde prijs voor stucwerk heeft u snel een inzicht in de totaalprijs voor het stukadoorswerk. Op deze pagina kunt u alles lezen over de kosten van het laten stucen van uw muren en plafonds in uw woning en hoe u kunt bezuinigen op de gemiddelde. Stelt u zichzelf eens voor dat u een grote wand in de woonkamer wilt laten glad stucen dan zal dit altijd voordeliger zijn dan dat de stucadoor een . Het prijsverschil ligt gemiddeld op € per m2.


Deze prijsverhoging geldt ook voor lastig bereikbare plekken. Weet jij niet zo goed hoe groot de ruimte is die je wilt laten stucen ? Bekijk dan vooral onderstaand kostenoverzicht.

Zie gemiddelde afmetingen voor de woonkamer , keuken, slaapkamer en hal en check de totale . Kosten stukadoor woonkamer. Alle ruimtes in een huis kunnen gestuct worden, dus ook de woonkamer. Als je voor deze optie kiest, ga dan eerst na wat je allemaal graag behandeld ziet worden met stucwerk. Je kunt ervoor kiezen om zowel het plafond als de muren van de woonkamer te laten stucen , maar laat dan eerst . Kamer, Gemiddelde oppervlakte in m Gemiddelde prijs per m Totaal. Muren woonkamer , 5 € 1 € 676.


Plafond woonkamer , 2 € 1 € 360. Als je een stukadoor wilt inhuren om je complete huis te laten stucen , zal hij de klus graag aannemen, want het levert hem aardig wat werk op. Het voordeel voor jezelf als je behalve de woonkamer , keuken en badkamer laat stucen , is dat de stukadoor in het groot kan inkopen en daarmee de kosten voor het benodigde . Hallo, Ik wil de wanden van een kamer laten stucen.


Het gaat om ongeveer vierkante meter wand. Het stucwerk is nu grof van structuur, maar ik wil de muren graag glad hebben, zonder verdere poespas zoals versieringen ofzo. Wat is er specifiek aan een badkamer stucen. U bent waarschijnlijk wel bekend met het werk van een stukadoor.


Een stukadoor huurt u meestal in wanneer er stucwerk aan de muren in uw woonkamer of keuken moet plaatsvinden. Het werk van een stukadoor is altijd in principe hetzelfde.

Hij brengt een laag stucwerk aan. Prijzenindicator van Vereniging Eigen Huis. Het laten stucen van een plafond kost voor een gemiddelde woonkamer ongeveer . Weten jullie ongeveer de prijzen van een stucadoor ? Dus het totaal plaatje voor een woonkamer van ongeveer m? Wil je muren, verlaagde plafonds of iets anders laten stucen ? Een stukadoor, ook wel stucwerker, inhuren om wanden en plafonds te stucen in huis kan eenvoudig via Werkspot. Als je wil besparen op de kosten van een stukadoor is het verstandig om een stukadoorsbedrijf bij jou in de regio te zoeken. De tarieven van het stucwerk zijn grotendeels afhankelijk van de ondergron de dikte en het soort ruimte(buiten, badkamer of woonkamer ). Wilt u bijvoorbeeld graag alleen een filmlaag laten stucen dan kan dit al voor een paar euro per m2.


Al heeft u geen enkel idee welke dikte er gestukt moet worden, ontvang dan een. Als je naar het gemiddelde uurtarief kijkt is hier vrij eenvoudig antwoord op te geven, dit ligt namelijk tussen de €2- en €4-. Het is alleen niet echt een bevredigend antwoord.


Vaak wilt men weten wat het laten doen van stucen gaat kosten. Hierbij komt wat meer kijken dan alleen het uurtarief, . De leemstuc prijs is afhankelijk van wat je laat stucen. Wanneer je ervoor kiest om het plafond in de badkamer te stucen of de muren van de woonkamer , dan liggen de kosten erg uit elkaar.


Bij het stucen van een plafond betaal je namelijk meer omdat een plafond moeilijker te stucen is door de hoekjes en hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts