dinsdag 25 december 2018

Houten vlonder onderhoud

Houten vlonder schoonmaken. Een houten vlonder kan erg glad worden door mossen, algen en ander vuil. Om de mooie, warme uitstraling van een terras uit hout te behouden zal een regelmatige schoonmaakbeurt nodig zijn. Om te voorkomen dat het hout grijs wordt, moet is vlonder onderhoud belangrijk.


Behandel hem daarom regelmatig met ontgrijzer en een antislip terrasolie.

Je vlonder goed onderhouden is belangrijk aangezien je hier met een mooi natuurproduct te maken hebt: hout. Je houten vlonder schoonmaken is dan ook een onderhoudsklus die je zeker niet moet overslaan. Een goed onderhouden vlonder gaat namelijk met gemak . Het is weer herfstig weer, dat betekent meer regen en ontwikkeling van alg en vuil op uw houten vlonder. Is uw houten terras ook al behoorlijk glad aan het worden?


Met onderstaande supertips heeft u geen last meer van een gladde vlonder. Zeker voor ouderen zeer gevaarlijk. Na een weekend werken en genieten in de tuin heb ik nog een vraagje.

Ik heb de houten tuinmeubels schoongemaakt met een schuursponsje met een emmer sop met afwasmiddel erin. Daarna een nieuwe laag olie en het ziet er weer als nieuw uit. Nu heb ik ook een houten vlonder die ik ook graag als . Hoe onderhoud ik mijn vlonder ? Deze vraag krijg ik regelmatig. Voor het onderhoud van een vlonderterras heb ik de volgende tips. Wilt u de originele, warme kleur van hardhouten vlonderplanken en hardhouten tuintegels behouden, dan raden wij u aan om bankirai olie te gebruiken.


Het is wel van belang om dit met regelmaat te doen, anders zal het hardhout vergrijzen. Heeft u bamboe vlonderplanken dan kunt u deze schoonmaken met de speciale. Wilt u uw vlonderplanken in een nieuw jasje steken, bijvoorbeeld doormiddel van een nieuwe kleur? Dan bent u bij Finnpaints aan het juiste adres. Restyling van uw vlonder in een handomdraai!


Vlonderplanken zijn een stijlvolle oplossing voor een tuin, dakterras en balkon. Zo´n houten vlonder staat . Houtbeits voor onderhoud van hout in uw tuin. Terrasplanken, vlonders , hekwerk en tuinmeubilair hebben buiten veel te lijden van weer, wind en gebruik.

Finnpaints biedt u een breed aanbod aan houtbeitsen die bij uitstek geschikt zijn voor het onderhouden hiervan. In onze webshop zijn deze speciale . Sommige houtsoorten zijn duurzamer dan andere. Wilt u nog lang genieten van uw terras, dan moet u het in ieder geval goed onderhouden worden. Bij mij thuis heb ik een dakterras met houten vlonderplanken. Alle houtsoorten vergrijzen . Bij nat weer worden deze planken spekglad.


Wie heeft er een goede en makkelijke oplossing om deze planken mooi schoon te houden? Het is nogal een groot terras, dus tot nu toe is . De herfst is aangebroken. Regen zorgt voor algen en vuil op uw houten terras, houten tuinmeubelen en vlonder. Niet alleen vuil, maar ook gladheid kan een probleem zijn.


Met ons wondermiddel heeft u geen last meer van een gladde of vieze vlonder. Wat ooit wel goed hielp is product van HG ( hardhout kracht reiniger) Zelf probeer ik altijd zo milieuvriendelijk (en diervriendelijk) alles te onderhouden , maar lukt. Geleerd van iemand die ervaring heeft met houten boten en vlonders ( havenmeester), De vlonder inbezemen of besproeien met pure schoonmaakazijn , niet . Ongemerkt is er veel hout om ons heen. Zowel in huis maar ook in de tuin.


Denk maar aan de veranda, de tuinmeubels, de pergola of de buitenkeuken. Daarnaast kennen we de vlonderplanken en de houten schuttingen allemaal wel. Op deze pagina leest u wat u kunt doen om het hout weer schoon en op kleur te krijgen en wat u vervolgens kunt doen om het hout langer mooi te houden.


Bankirai wordt, net als . Veel mensen kiezen voor een stenen terras , omdat dit makkelijker is aan te brengen, langer goed blijft en vrij weinig onderhoud heeft. Het heeft daarentegen weinig uitstraling ten opzichte van hout of composiet. Let op dat het onderhoud uiteraard hierbij een rol speelt.


Houd je houten vlonder in top conditie door deze jaarlijks te voorzien van een beschermende olie of beits laag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts