maandag 16 juli 2018

Steenstrips gevel

Wanneer de gevel van je woning toe is aan een grondige renovatie, dan zijn er diverse mogelijkheden om deze klus aan te pakken. Een van die methodes is een gevelrenovatie met steenstrips. Deze gevelbekleding is makkelijk te plaatsen, direct op de gevel of op isolatiepanelen.


Ontdek hier de voordelen, prijzen per m2 . Vandersanden Group heeft steenstrips in allerlei kleuren en formaten en steenstrips voor binnen en buiten.

Bij plaatsing op uw buitengevel heeft de geringe dikte van de steenstrip het voordeel dat ramen en deuren hun normale detaillering kunnen behouden. Hierdoor krijgt u geen hoge aanpassingskosten. Steenstrips zijn tevens leverbaar voor het PreWall gevel -isolatiesysteem. PreWall is een onderdeel van Aberson SmartBuild en is geschikt voor de renovatie en nieuwbouw!


Alle baksteen collecties van Terca zijn verkrijgbaar als steenstrips. Daardoor bent u zeker dat de kwaliteit van hetzelfde topniveau is als de andere Terca gevelstenen. Met een dikte van slechts ongeveer millimeter zijn steenstrips ideaal om te plaatsen waar geen of weinig ruimte is voor de gewone gevelstenen van 90 .

Is uw gevel aan een opknapbeurt toe? De meest gewaardeerde steenstrips zijn die, die niet te onderscheiden zijn van traditionele gevels. Deze steenstrips worden gezaagd uit . In deze moderne tijden kan een authentieke gevel een woning soms sterk opwaarderen. Helaas is vaak ook het tegendeel waar. Zo vertonen gevels van oudere woningen dikwijls sporen van vervuiling, om nog maar te zwijgen over mogelijke beschadigingen die een gevel door de jaren heen . Het uiterlijk van steenstripgevels zijn niet te onderscheiden van gewoon traditioneel metselwerk.


Ze kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden. Met steenstrips of halve stenen kan men een bestaande gevel een totale “make- over” geven. Ook voor nieuwbouw of industriële gebouwen kunnen deze stenen gebruikt worden.


Strips en halve stenen worden op aanvraag uit originele gevelstenen gezaagd. Ze bezitten daarom dezelfde eigenschappen en kwaliteit als . Wilt u steenstrips plaatsen op uw gevel ? Over alle mogelijkheden en richtprijzen van steenstrips kunt u hieronder in het artikel verder lezen. Je gevel vernieuwen én tegelijk het thermisch comfort verbeteren?


Het kan met isolatieplaten en steenstrips.

Benieuwd wat zoiets kost voor jouw woning? Hallo, Ik heb een woning die ik graag zou willen isoleren via de buiten muren. Nu heb ik mijn interesse laten vallen op na-isoleren met steenstrips. Dit omdat ik de rooilijn kan overschrijden met 14cm.


Mag ik mijn rooilijn ook overschrijden als ik de bestaande gevelsteen afbreek, volle isolatie platen en een volle gevelsteen . Mooie Gelaagde Stenen voor Buiten. Alle voordelen, fabrikanten en plaatsing info vind je hier terug. Gevelspecialist IJsselmonde, applicateur van Sto-systemen, voerde de kopgevelisolatie als totaalconcept uit.


Geniet dan van de persoonlijke aanpak van GV. Sto Isoned staat van oudsher bekend om zijn gestucte gevels , . Ons team van specialisten werkt steeds op maat van uw project. Wij nemen de opmeting, bestelling, coördinatie en plaatsing helemaal op ons. Zo garanderen wij u ook een uitvoering binnen de.


Gevelrenovatie vraagt om andere materialen dan nieuwbouw. Door het ranke karakter van steenstrips kan een gevel gerenoveerd worden met een minimum aan ruimteverlies. De steenstrips worden direct op de . Keramische gevelbekleding: bakstenen, glazuurbakstenen, steenstrips en tegels.


Voor een keramische gevelbekleding biedt BH Keramiek diverse oplossingen: authentieke bakstenen, glazuurstenen, keramische strippen , tegels en (lei-)pannen. Exclusieve en duurzame keramische bouwproducten van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts