maandag 16 juli 2018

Hor voor raam naar buiten open

Voor zowel enkele als dubbele deuren of schuifpuien, draairamen , draaikiepramen of dakramen heeft Bruynzeel een hor op maat. Bruynzeel horren zijn veelal eenvoudig op maat te maken voor het raam. Draaiwijze Raam draait naar buiten open. De horren van horrengigant zijn van hoogwaardige kwaliteit.


Met de horren van horrengigant houdt u effectief insecten buiten de deur.

Ook levert horrengigant. Houd insecten buiten met hordeuren en raamhorren en geniet nog meer van de zonnige dagen. Bekijk ons assortiment hier.


Geen beestjes binnen met horren ! Lekker de ramen en deuren open zetten bij warm weer. Voor zowel een enkele als dubbele deuren, schuifpuien, draairamen , draaikiepramen en dakramen is er een hor op maat. Een aantal horren kan ook in het kozijn gemonteerd worden, zie voor een volledig overzicht de brochure of .

Horren zijn er in vele soorten en maten. Scharnierende vaste horren kun je op deze manier bevestigen, zodat je het raam kunt openen en de hor daarna weer dicht kunt doen. Ik zit met een probleem betreft horren ! Ik wil horren voor mijn ramen hebben, tegen de vliegen, muggen maar ze moeten ook katproof zijn. Een hor bestaat uit een gaas die het ongedierte buiten houdt als ramen en deuren geopend zijn.


Er is ook speciaal gaas met fijne mazen beschikbaar. Dit zijn horren die zelfs het stuifmeel een toegang naar binnen verhinderen en dat is erg prettig voor mensen die allergisch reageren op stuifmeel (hooikoorts). Bij GAMMA vind je diverse soorten hordeuren, horramen en horaccessoires. Wil je een hor laten plaatsen? Voorzethor op de opening : Geschikt voor alle type ramen - Deurolhor (links): Geschikt voor deuren.


Deze hor wordt op de opening geplaatst - Deurrolhor ( rechts): Geschikt voor deuren. Draait je raam naar binnen open , dan is een vaste hor de beste oplossing. Bang dat je kozijn beschadigd raakt hoef je niet te zijn.


Afhankelijk van het type kozijn wordt er bij de bevestiging gebruik gemaakt van rvs-haakjes,. Dus een hor die de vliegen buiten laat.

Zie onderstaande tekening. Het gaat om het raam eronder. De hor kan permanent blijven zitten, het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht. Een raam rolhor is een bijna onzichtbare, maar een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie.


Wie deuren en ramen wil open zetten doet er goed aan om deze te voorzien van horren. De frisse lucht komt naar binnen, beestjes blijven buiten. Maar welke hor is voor welk raam of welke deur geschikt? We hebben op de website hiervoor een handige keuzegulp waarmee u in een paar stappen weet welk . Dan is een hor de aanschaf waard. Er zijn voor zowel ramen als deuren verschillende soorten horren verkrijgbaar.


Kies op basis van wat past bij jouw situatie en wat je . Er is in insectenwering de laatste jaren veel veranderd. Zo is er bijzonder veel meer mogelijk, dan een aantal jaar geleden, al is dat eenvoudig te verklaren. Vooral in de nieuwbouw van dit moment, wordt gebruik gemaakt van andere kozijnen.


Om deze vliegen en muggen buiten te houden kan je kiezen voor verschillende soorten horren. Wij maken onderscheid in horren voor ramen en deuren. De rolhor kan geluidloos worden geopend en gesloten. Het raam kan met de hor moeiteloos open en dicht. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.


Plissé Hordeur De plissé hordeuren zijn fraai en strak vormgegeven en passend voor elke deuropening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts