vrijdag 13 juli 2018

Lichte dakbedekking

Ook een dak met bitumen bedekking hoeft niet altijd zwart te zijn. De APP dakbedekking EshaGum 4is ook in de kleur wit verkrijgbaar. De afwerking met een laag wit mineraal zorgt voor een lichte , frisse uitstraling van gebouwen.


Deze dakrol is geschikt voor alle dakconstructies. De onderzijde is voorzien van grooves .

De dakbedekking bepaalt de uitstraling en duurzaamheid van je dak. Welke soorten materialen er zijn met hun prijs en eigenschappen vind je hier. Een andere term voor dit soort dakbedekking is bitumen. De ruwe aardolie wordt geraffineerd en de lichte fracties, zoals benzine en diesel, . Bitumen wordt vervaardigd op basis van aardolie.


Deze werkwijze heeft een duidelijk zichtbare en positieve impact op het milieu. Alle materialen kunnen dus meer efficiënt en intelligent gebruikt worden bij nieuwe daken en bij dakrenovaties als . Verschillende soorten kunststof dakbedekking.

Kunststof dakbedekking wordt toegepast op platte of licht hellende daken. In tegenstelling tot bij roofing, wordt er geen brander gebruikt om de kunststof aan te brengen. Doordat kunststof een licht materiaal is, is deze dakbedekking weinig belastend voor de dakconstructie.


Omdat het materiaal licht is kan het ook een oplossing zijn bij lichte onderconstructies. PVC dakbedekking is een veelgebruikt en laag geprijsd onderdeel van de kunststof dakbedekkingen. PVC word ook vaak op grote daken toegepast en word verwerkt door middel van thermisch lassen. De standaard levensduur van PVC . Deze amorfe PV systemen geven zelfs bij zwak lichtinval, diffuus licht , schaduw of vuil op de banen minder verlies op rendement dan de huidige kristallijne panelen (type c-Si), dankzij de Bypass dioden en de Triple-junction technologie.


Bij een overzetdak is dit verleden tij die wordt binnen uur over uw huidige dakbedekking geplaatst. De constructie bestaat uit een frame van houten latten waar licht metalen dakpanelen op geschroefd worden. De houten constructie wordt in losse latten ter plaatse op uw huidige dakbedekking gemonteerd.


Naast de traditionele dakpannen en eien, en metalen daken, zijn er nog verschillende andere dakbedekkingen. Welke is de beste dakbedekking op dit soort daken? Wij hebben als alternatief metalen pannen, maar is dit aan te raden? Ze wegen echter niet veel, dus je kan toekomen met een vrij lichte (lees goedkopere) draagstructuur. Je dient wél na te gaan of die sterk genoeg is om gebakken pannen te dragen.


Een dakbedekking van PVC is dakbedekking die alleen geschikt voor plat dak of een dak met een zeer lichte helling.

Voor een schuin dak is het aan te raden om naar een dakbedekking van dakpannen te kijken. Laat u dakpannen leggen dan kiest u voor een lange levensduur. Aangezien carports meestal van hout of aluminium zijn gemaakt, is het verstandig om met lichte materialen te werken wat de dakbedekking betreft. Jouw uiteindelijke keus voor het dak van de carport kan beïnvloedt wordend door factoren als: duurzaamhei prijs, levensduur, uiterlijk en lichtinval.


Dakgrind moet licht van kleur zijn en de verschillende stenen (ook wel korrels genoemd) moeten goed in elkaar passen, zodat er een goede samenwerking ontstaat met het water. De korrel mag niet te klein zijn want dan kan deze bij betreden door de dakbedekking gedrukt worden (punctie). EPDM, bitumen of groendak - HW Installaties biedt u een uitgebreide keuze in dakbedekking voor platte en licht hellende daken.


Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor isolatie en hemelwaterafvoer, en alle materialen voor een goede en veilige montage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts