maandag 23 juli 2018

Laminaat op zeil leggen

We zijn bezig een huis te kopen en als het allemaal lukt zouden we graag laminaat (of iets dergelijks) erin willen leggen. Laminaat over zeil leggen ! We zouden het zo kunnen gebruiken,maar mochten we toch besluiten op laminaat te leggen ,kan dat er dan zo op zonder ondervloer? In mijn keuken ligt vinyl. Ik wil er eigenlijk laminaat overheen leggen.


En moet er dan toch een ondervloer over het vinyl gelegd worden.

Hallo allemaal :) Wij willen binnenkort kliklaminaat in de woonkamer en het halletje leggen. Mag vinyl blijven liggen en als ondervloer gebruikt worden? Of is het beter om deze te vervangen door een andere ondervloer?


De vinyl werd ooit gelijmd op chape. Voordat wordt begonnen met het leggen moet de ondergrond gecontroleerd worden, deze moet aan een aantal belangrijke criteria voldoen. PVC kunnen (mits goed schoon gemaakt) wel blijven liggen, zorg wel voor een goede ondervloer tussen deze ondergrond en laminaat , . Is het een mogelijkheid om het laminaat over het zeil te leggen ? Dan wel weer eerst met de laminaat ondervloer (die ook geluiddempend is)?

Hebben mensen hier ervaring mee? En in het geval dat dit niet aan te raden is, hoe krijg ik . Wist je dat je nieuwe vloer gewoon bovenop de bestaande kan? Op die manier krijg je het beste van twee werelden: de stabiliteit van de oude vloer én de nieuwe vloerstijl van je dromen. En je hoeft je ook geen zorgen te maken over het aanpassen van je deuren en drempels: de meeste PVC-, laminaat - en parketvloeren zijn zo . Bent u van plan om zelf vinyl in uw woning te leggen ? Deze installatievideo helpt u alvast op weg. Bij het leggen van zelfklevende vinyl en klikvinyl heb je enkel een Flexxfloors mes en Flexxfloors liniaal nodig.


Net als bij een houten vloer bestaat ook bij parket of laminaat de kans op kleine naden en oneffenheden die het eindresultaat van de vinylvloer kunnen beïnvloeden. Bekijk het ruime assortiment Vinyl vloeren en hoe je Vinyl vloeren moet leggen. Bij KARWEI kun je kiezen uit een ruim assortiment vinyl vloeren van de rol ga jij voor een betonlook of een authentiek hout decor? Makkelijk in onderhou - Minder authentiek dan parket en laminaat. Een krap jaar geleden hebben wij een nieuwe laminaatvloer laten leggen in woonkamer en keuken.


Vervolgens is er een nieuwe keuken geplaatst. Bij de goedkopere laminaatsoorten gaan hoekjes en randjes snel kapot en dat is zonde. Zeil kun je ook makkelijker hergebruiken dan laminaat (sommig kliklaminaat is trouwens wel goed te verwijderen en opnieuw te leggen ) Over de winkels kan ik niet . Opnieuw de stijl van uw huis tot zijn recht laten komen, of bij een nieuw huis toch liever uw eigen smaak qua vloer doorvoeren. Als u zelf al een ( laminaat )vloer heeft liggen of als de .

Klik vinyl laminaat leggen ? De kwalitatief betere vloeren komen meer in de buurt van de €2- tot €3- per vierkante meter. De prijzen van de betere vinylvloeren variëren van € 2- tot € 3- per vierkante meter. Het leggen van vinyl is over het algemeen wel voordeliger. In de winkel zeiden ze dat ze het gewoon over de laminaat gaan leggen. Gaan die niet door de vinyl heen komen?


Anderzijds is laminaat weghalen ook niet echt een optie, want in de originele plankenvloer . Onder laminaat hoort een goede ondervloer. Die ondervloer kan in principe elke vloer zijn: beton, hout, zeil. Alleen (hoogpolig) tapijt en kurk zijn ongeschikt. Bij een houten vloer geldt dat het beter is, de laminaatplanken dwars op het legtpatroon van het hout te leggen , zodat er een soort kruislegging ontstaat: dat is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts