dinsdag 31 juli 2018

Leisteen schoonmaken groene zeep

Er wordt vaker gezegd dat je een natuursteen vloer moet schoonmaken met groene zeep. Schoonmaken met groene zeep geeft een vettig laagje op je vloer en op den duur geeft dit een streperig en vlekkerig uiterlijk. Een goede vervanger is Nibo Stone Natuursteen goudzeep, een verzorgingsmiddel dat de vloer bij . Veel mensen maken een natuurstenen vloer schoon met groene zeep , met soda of met schoonmaak azijn. Bij een natuurstenen vloer moet je voorzichtig .

Daar ik zelf in ons oude huis een noorse leistenen vloer hawerd door de de firma waar wij deze gekocht hadden en gelegd door hun eigen tegelzetter , verteld dat je alleen groene zeep mocht gebruiken. Door eenmaal per week deze te schrobben,daarna af te drogen. Je mocht er niet op lopen voor hij . Natuursteen schoonmaken kan veel gemakkelijker, sneller en met een beter resultaat met de middelen en materialen die door Schoonmaakgoeroe worden geleverd. De manier van schoonmaken is anders dan de meeste mensen gewend zijn. Ben je eenmaal gewend dan wil je nooit anders weer.


Een ruwe vloer zal je moeten schrobben, het schoonmaak middel doet er niet zoveel toe. Droog reinigen van leisteen , gebruik een zachte bezem, stofzuiger of wisser.

Om minder vuil zoals zand of vuil in uw huis tegen te gaan zorgt u dat er een goede inloopmat ligt bij de voordeur. Het nat reingen van leisteen. Doe een scheutje groene zeep , carolin zeep of edelzeep HMK P3in een emmer met lauw water. Leisteen schoonmaken is zeer simpel.


Wat je allemaal kunt schoonmaken met groene zeep ? Groene zeep is de alleskunner die iedere grootmoeder in huis heeft. Dat lees je in dit artikel! Los dit op in een emmer heet water en verdeel het met een bezem over je tegels.


Laat het even inwerken en spoel het met water weg. Ideaal voor zowel betontegels als natuursteen. Zo makkelijk kun je tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen. U kunt kiezen tussen klassieke, zwarte of antracietkleurige leisteen met discrete metalen weerspiegelingen, maar ook lichtgrijze, grijsgroene , volledig groene , min of meer goudbruine en zelfs paarse leisteen. Verwerkingsadvies natuursteen bestratingen.


Een tuin is op zijn mooist als er gebruik wordt gemaakt van materialen die ook voorkomen in de natuur. Niet alleen planten en hout, maar ook bestrating is daarin enorm van belang. Voor de meest sfeervolle, rustgevende en natuurlijke uitstraling is er natuursteen in vele .

Wanneer het zeer oppervlakkig is kunt u proberen om de vloer wekelijks met groene zeep te wassen. Belgisch hardsteen, lijkt er wel een beetje op, dit is een zeer sterk kalkhoudende soort, deze mag je absoluut niet schoonmaken met azijn. Er zijn verschillende soorten manieren om uw tuintegels schoon te maken.


Gaat u bijvoorbeeld voor een hogedrukreiniger of voor groene zeep en lekker goed borstelen? Lees hier ook de tips om groene aanslag op tuintegels te voorkomen. Het is bekend dat schoonmaakmiddelen, zoals kalkreinigers vlekken veroorzaken op kalksteen zoals leisteen. Voor binnen is er maar een veilig product: groene zeep. Kalkaanslag op een leisteen vloer kan je schoonmaken met cementsluier verwijderaar van Lithofin.


De juiste behandeling van uw leisteen tegels is afhankelijk van de afwerking van de steen en de ruimte waarin de leisteen tegels worden geplaatst. Een andere en gemakkelijke manier om uw leisteen tegels te behandelen is met Boenzeep. Deze zeep bevat lijnolie. Een vuile karaf kunt u schoonmaken met kleine stukjes rauwe aardappel, gemengd met een beetje water.


Keukengerei: Houten keukengerei afnemen met een sopje van groene zeep. Goed schudden en goed naspoelen. Laten drogen voordat het de kast ingaat. We leggen uit wat het voor steen is en welke eigenschappen het heeft.


Daarna geven we een stappenplan mee met betrekking tot reinigen, beschermen en onderhouden van Mustang leisteen. Marmer of andere natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, Chinees hardsteen, leisteen en kalksteen hebben veelal een poreuze oppervlakte,. Hierbij geldt ook overdaad schaadt, gebruikt u de groene zeep teveel dan bouwt u op den duur een soort wasachtige vetlaag op het marmer, vuil en stof . We raden het gebruik van groene zeep , chloor en zuurhoudende middelen raden we af, deze kunnen natuursteen blijvend aantasten.


Wij adviseren verschillende producten van de merk HMK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts