woensdag 6 juni 2018

Eiken parketvloer white wash

Vrienden van ons lieten hun vloer in de white wash olie zetten en binnen een halfjaar was er al slijtage te zien”. Ik draai er niet omheen, het onderhouden van een white wash vloer is lastig, zeker als er slijtage (sporen) zichtbaar zijn! Eiken white wash gelakt . Je kunt je vloer een metamorfose geven.


Inmiddels is de term white wash een verzamelnaam geworden voor een vloer met een lichte witte of wit grijze uitstraling.

Deze behandeling leent zich uitstekend voor hout soorten als eiken of grenen. Bij Martijn de Wit Vloeren tonen wij u dan ook met enthousiasme verschillende vloeren die deze uitstraling en afwerking op . Whitewash bewerking voor houten vloeren en eiken tafels. De vloer of eettafel wordt ingeboend met een witte olie. Het witte kleurpigment dat aangebracht wordt, is dusdanig zwaar dat de houten planken het . Het mooiste white wash -effect krijg je op een eiken vloer.


De kleur wordt vooral bepaald door hoe grof of fijn je de vloer schuurt.

Bij een grove schuurkorrel (80) neemt het hout meer olie en dus kleurstof op dan bij een fijne korrel (120). Eventueel kan white wash -olie ook worden aangebracht op grenen. Het whitewashen van een houten vloer is een flinke klus, maar wel prima zelf uit voeren. Het bespaart je bovendien een hoop geld.


Lees hier het KlusWijs klusadvies voor het whitewashen van je vloer. De kleur intensiteit is te sturen door minder of meer wit kleurpigment toe te voegen aan de vloeren olie. Waar men vroeger nog veel voor de klassiek eiken look ging, neigt men steeds vaker naar een wat lichtere look. Een whitewash parket kan daarbij een uitkomst zijn!


Kom je wel eens vaker bij een stel vrienden thuis en ben je dan altijd jaloers op hun mooie, whitewash houten vloer ? De white wash houten vloer is uiterst populair geworden in de afgelopen jaren en het is dan ook niet gek dat je zelf ook zo een mooie vloer wilt. Wist je trouwens dat je dit relatief eenvoudig zelf kunt doen? Houtstructuur en oorspronkelijke houtkleur zijn bij deze vorm van whitewash veel minder zichtbaar dan bij de hierboven genoemde doorschijnende whitewash afwerking. U ziet een duidelijke witte waas op het hout liggen. Bij dekkend whitewash is zoals de.


Helaas is het niet of vrijwel. Dit is omdat eiken een perfecte structuur heeft waardoor het pigment prima kan intrekken in de tekeningen van het hout.

Vloerolie Krijt is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. De moderne uitstraling die een whitewash afwerking aan de parketvloer geeft zorgt ervoor dat de vloer bij de meeste hedendaagse inrichtingen past. Met een Grey-wash geeft u bijvoorbeeld een eikenhouten planken vloer een steigerhout . Een jaar geleden hebben wij een white wash vloer laten leggen door een bedrijf.


Hij is geborstelgeloogd en in. Op de lange duur is dit een gunstig bijkomend effect. De techniek kunt u toepassen op o. Wij hebben ook een whitewash vloer , eiken.


We worden er doodmoe van, hij ziet er viezig uit, verkleurd heel snel. Ik had gehoopt op een lichte vloer , maar deze is niet echt licht meer. We hebben besloten om de vloer hoogglans wit te gaan lakken, dat gaan we binnenkort doen. White wash kunt u eenvoudig zelf doen!


Geen oplossing dus helaas, . Een belangrijke reden voor klanten om te kiezen voor een doorschijnend wiite whitewash lamelparketvloer is dat de klanten weliswaar van de orginele houtkleur houden , maar dat zij bovenal het vergelen van de lamelparketvloer willen tegengaan. De functie van het whitewash effect is bij deze . Hier vindt u onze weekaanbieding van een eiken lamelparket vloer. Die twee behandelingen heeft gehad geborsteld en whitewash behandeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts