donderdag 7 juni 2018

Zonnescherm slaapkamer

Zelfs de ventilator in uw slaapkamer maakt uw nachtrust er niet beter op. Kies voor buitenzonwering. Buitenzonwering wordt aan de buitenkant van uw ramen geplaatst en is hierdoor bijzonder effectief. De zonnestralen worden namelijk al tegengehouden voordat ze uw ramen bereiken.


Een screen is een zonnescherm dat strak langs uw raam naar boven en beneden beweegt. Deze eigenschap maakt rolluiken op en top geschikt voor uw slaapkamer.

In een huiskamer geven wij de voorkeur aan een buitenjaloezie, in een slaapkamer kan het juist weer heel prettig zijn dat al het licht (dus warmte) buiten blijft. Zo zorgen rolluiken onder andere voor isolatie, extra bescherming en complete verduistering. Wanneer u de luiken naar beneden doet, profiteert u van een koele binnentemperatuur.


Een ander voordeel is verduistering. Dit maakt een rolluik perfect voor slaapkamers. Als u de rolluiken omlaag doet, komt er geen licht meer . Veel mensen vinden de sfeer in de slaapkamer niet zo belangrijk, het is tenslotte maar om te slapen en daarom besteden sommige mensen er dan ook niet bijzonder veel aandacht aan.


Of andere projecten hebben hogere prioriteiten.

Toch kan een prettige slaapkamer kan veel voor u betekenen. Een goede nachtrust is essentieel voor ieder mens. Natuurlijk heeft de een minder uren slaap nodig dan de ander, maar goed slapen is echt nodig om de volgende dag weer goed te kunnen functioneren. Er zijn een aantal factoren die kunnen bijdragen aan een goede slaapomgeving.


In de eerste plaats is een goed bed . Stijl je slaapkamer met VELUX zonwering. Wil je snel een nieuwe stijl aan je interieur geven? Dat kan eenvoudig met de zonwering van VELUX.


Met nieuwe raambekleding creëer je in een handomdraai een heel andere sfeer in je slaapkamer. Een overzicht van screens als zonwering vind je hier. Deco Home raamdecoratie heeft grote collecties van topkwaliteit, bekende merken vouwgordijnen en rolgordijn als Luxaflex Multisol BéCé dimago Jasno. Daarmee blijft het ook heerlijk koel.


Voor wind heb je een systeem erin . Als je zonwering aanschaft wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Maar hoe kies je uit al die verschillende soorten zonwering voor buiten, zonwering voor binnen of zonwering voor het terras de juiste? Ben je opzoek naar een screen, rolluik, terrasscherm of markies? Kom eens langs bij Decorette, de zonwering expert in de regio !

Of je voor een ruimte moet voorzien in zonwering of rolluiken hangt van twee factoren af: de functie en de oriëntatie. In een bureau moet je vooral verblinding voorkomen, terwijl het voor een slaapkamer belangrijk is dat je ze helemaal kan verduisteren. Denk daarbij ook aan scherp beeld op uw computer of televisie, uw interieur beschermen tegen verkleuring, uw slaapkamer verduisteren of insecten buiten houden. In al deze situaties kunt u voor een screen kiezen, maar natuurlijk ook voor een zonnescherm of rolluik.


Er zijn natuurlijk uiteenlopende situaties voor te stellen . Een rolluik is een goede investering, niet alleen vanwege de toepasbaarheid als zonwering maar ook vanuit veiligheidsoogpunt. Een rolluik heeft vier belangrijke voordelen: zonwering, geluid -en warmte isolatie, bescherming tegen inbraken en weersomstandigheden, en volledige verduistering van uw slaapkamer. Aluminium rolluiken isoleren goed en er wordt vaak gekozen voor elektrische bediening met een afstandsbediening of een . Er zijn veel verschillende oplossingen om de warmte buiten te houden en toch te kunnen genieten van het “mooie weer”. Misschien wilt u de zon volledig buitensluiten uit uw slaapkamer ? Dan bieden shutters of volledig blinderende zonneschermen een goede oplossing.


Het is natuurlijk nooit fijn om op een al warme zomerdag thuis te komen in een al even warm huis. Dit is al helemaal vervelend tijdens het slapen, niemand slaapt lekker in een te warme slaapkamer. Zonnewering is daar de oplossing voor.


Door de juiste zonnewering is uw huis weer een fijne plek om zomers te vertoeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts