maandag 4 juni 2018

Transparante screens

Deze is vooralsnog alleen toepasbaar op haakse hoeken en kan geleverd worden in geheel transparant of met een borstwering van PVC- zeildoek. Het wordt gefabriceerd geheel naar de wensen van de klant. Deze windvaste screens in Malden zijn gemonteerd onder een veranda.


De screens dienen voornamelijk als windwering. Om het uitzicht op de tuin en daarmee het buitengevoel te behouden zijn de doeken van de screens voorzien van een volledig transparant venster.

Een screen , ook wel zonfilter genoem is een vlak hangende buitenzonwering. Het is een onopvallende verticale zonwering welke vaak wordt toegepast waar uitval zonwering niet mogelijk is. Een screen bestaat uit een semi transparant glasvezeldoek dat wordt opgerold in een aluminium cassette en verticaal naar . Luxscreen – ZIP screen met transparant PVC venster voor optimaal doorzicht naar buiten. Deze ZIP screen systemen hebben transparante PVC ramen en creëren hierdoor een perfect . Voor mensen die het echte buitengevoel willen behouden bieden we nu transparante screens.


Je hebt de keuze uit screens met transparant venster die ook nog gedeeltelijk de zon weren, of een volledig transparant screen met 1 doorzicht. Bij Jaleco-Havaro heeft u keuze uit windvaste screens van .

Rits screen met zichtvenster. De ritsscreen (ook wel ZIP screen genoemd) met zichtvenster (PVC folie) is een speciaal type ritsscreen met een tweedelige geleider en een verzwaarde onderlat waarin het. Door het transparante venster blijft het licht onder uw overkapping en kunt u blijven genieten van uw tuin. Bijkomend voordeel is dat het screen privacy bied. U kunt zelf wel naar buiten kijken, maar de inkijk onder de overkapping is beperkt door de filtering van het glasvezeldoek.


Het is ook mogelijk om een volledig doorzichtig raam in het doek te laten maken. Op deze manier ontstaat er een transparante afsluiting met optimaal . De transparante screens worden aan de onderzijde voorzien van een verwaarde onderlijst, waardoor het doek ten alle tijde strak en recht naar beneden zal gaan. Met de transparante screens creëert u een heerlijke buitenplek.


Doordat de folie krimpt door weersinvloeden, ontstaan er plooien in het transparante gedeelte. Gondula Deluxe transparante screens. Wij zijn de enige fabrikant in Nederland met een hoogwaardige krimpmachine, waarmee we deze oneffenheden kunnen voorkomen. De raamfolie wordt voorbehandeld waardoor . De elektrische transparante screens zorgen ervoor dat u langer kunt genieten van het buitenleven.


Het uitzicht op uw tuin of de omgeving moet natuurlijk intact blijven. Doordat onze elektrische screens voorzien zijn van grote raamvensters blijft uw uitzicht gewaarborgd. Hebt U een bestaande overkapping of systeem dat U wil uitbreiden met een windwerende screen ?

Dan is voor U het Ermetika systeem de oplossing. Screens en ritsscreens passen hun door ruime kleurkeuze en kleine omkasting bij ieder huis. Bekijk prachtige voorbeelden op onze site. Rits- screen met transparant PVC-doek met schakelaar Bescherming tegen regen en win ideale veranda afsluiting die volledig opsluitbaar is. Een windvast screen voorzien van transparant , afwasbaar PVC-doek.


Screens zijn de eenvoudigste vorm van buitenzonwering. Ze bestaan uit transparante doeken in weersbestendig materiaal. De standaardscreens, waarbij enkel het onderprofiel in zijgeleiders vastgehouden wordt, kunnen probleemloos gebruikt worden tot windkracht 2. Voor een zorgeloos gebruik kiest u echter beter voor . Zeer geschikt voor bijvoorbeeld winkels met etalage door doorzichtbaarheid. Transparante beveiligings rolpoort met mm polycarbonaat.


Met speciaal ontwikkeld gepantenteerd aluminium profiel waarbij de polyc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts