vrijdag 29 juni 2018

Meerdere cilindersloten met dezelfde sleutel

Door het monteren van gelijksluitende cilindersloten is die grote sleutelbos verleden tijd aangezien u aan sleutel genoeg heeft om alle deuren te openen of op slot te doen. Daarom is het ook mogelijk voor meerdere deuren gelijksluitende cilinders in diverse afmetingen te bestellen. Gelijksluitende cilindersloten.


Wilt u één sleutel voor uw voor- en achterdeur, garage en schuur? Geen gedoe meer met overvolle sleutelbossen ?

Alle deuren open en dicht met één en dezelfde sleutel. Grote, zware sleutelbossen behoren tot het verleden. Wilt u op een later moment sleutels en cilinders gelijksluitend nabestellen? Dat kan eenvoudig op vertoon van de . Alle cilindersloten die hieronder staan afgebeel worden in ons eigen atelier volgens uw wens gemonteerd.


Je kan knopcilinders, halve cilinders, enkel -of gelijksluitende cilinders van alle maten bestellen, hiermee kan je verschillende deuren met dezelfde sleutels laten opengaan. Het cilinderslot in de Zilver kwaliteit is de meest verkochte profielcilinder.

Voordeel van deze kwaliteit is ook dat wij sleutels en profielcilinders kunnen naleveren op dezelfde sleutel als u later een uitbreiding wenst . Naast sleutels en sloten hebben wij een speciale cilinderafdeling waar wij alle soorten cilindersloten en sluitsystemen maken. Profielcilinders met of zonder certificaat en leverbaar in alle mogelijke lengtes. Cilindersloten binnen dezelfde. De drie cilinders functioneren met dezelfde sleutel.


Er worden uiteraard wel meerdere sleutels geleverd. Mocht er een sleutel kwijtraken of als er nog een sleutel nodig is, dan kan er . Bij GAMMA vindt u veiligheidscilinders en profielcilinders. Bent u uw huissleutels kwijtgeraakt of heeft u een bestaand huis gekocht? Dan is het verstandig de cilinders van de sloten te vervangen.


Zo weet u zeker wie er sleutels heeft van uw woning. Het vervangen van de cilinders van sloten is relatief gemakkelijk. De diepte van de kerntrekrozet (op het veiligheidsbeslag) is meestal in zekere mate verstelbaar ( naar buiten).


Heb je meerdere sloten dan is het natuurlijk handig als die allemaal met dezelfde sleutel bedienbaar zijn. Dezelfde sleutel voor uw voordeur, achterdeur, garage, en tuinhuisje?

Met de gelijksluitende cilinders van Nemef heeft u maar één sleutel nodig voor al uw deuren. Door cilindersloten die gelijksluitend zijn te monteren, zijn grote sleutelbossen verleden tijd omdat je aan een enkele sleutel genoeg hebt om meerdere. Zo hoeven de cilindersloten die je gelijksluitend wilt maken niet dezelfde afmetingen te hebben, en is het ook geen probleem als het om verschillende typen sloten gaat.


Door een cilinderslot te kopen met gelijksluitende cilinders. Dit zijn meerdere cilindersloten die met dezelfde sleutel geopend kunnen worden waardoor je eindelijk verlost bent van die grote sleutelbos. Ook dit type cilinderslot is verkrijgbaar als cilinder met certificaat. Door deze handige gelijksluitende sloten is het mogelijk om meerdere objecten op slot te doen met het gebruik van één . Maar het bezoeken van onze website kan nieuwe inzichten geven.


Er is immers zoveel mogelijk op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak. Wij hebben alles in huis op het gebied van veiligheidssloten , genummerde sleutels , gelijk sluitende sloten en veel meer. Bestellen gaat makkelijk en snel. De profielcilinder wordt geleverd inclusief sleutels.


De cilinders hebben SKG sterren en zijn zwaar inbraak werend. Voor het meten van uw profielcilinder kijk de bijlagen. Meerdere sloten kunnen dan met dezelfde sleutel geopend of gesloten . Men kan dan met één en dezelfde sleutel de voordeur, . De halve, hele en knopcilinders zijn dan ook in de verschillende verlengingen gelijksluitend verkrijgbaar. Bij gelijksluitende cilinders opent u met één sleutel alle cilindersloten – bijvoorbeeld van de voordeur, appartementsdeur, kelderdeur, garagepoort, tuinhek, brievenbus of.


In een eengezinswoning kunnen alle tien deuren geopend worden met dezelfde sleutel. Hierbij kunnen meerdere sleutels in gebruik zijn. Spring naar Bouwsleutel - Een bouwsleutel is een sleutel met daaraan de meenemer van een profielcilinder. Een slot waarin zich geen cilinder bevindt, kan met een bouwsleutel geopend worden.


Ontbrekend: meerdere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts