vrijdag 2 maart 2018

Overkapping landelijke stijl

Zowel los te plaatsen of als veranda aan de woning. Door een gedeelte af te dichten, ontstaat er een opslagruimte voor fietsen of meubelen. Ingericht met meubilair wordt het een tuinhuisje voor u alleen of de hele familie. Passend bij elke architectuurstijl , sfeer en smaak.


Landelijke klassieke houten veranda terrasoverkapping bouwen aan huis met plat dak en lichtkoepel van lariks douglas of eikenhout.

Vierkant prieel met platdak. Gedeeltelijk dichte wanden met ramen. Een houten constructie in landelijke stijl. Houtbouw Van Lingen bouwt exclusieve houten constructies in een landelijke bouwstijl.


Elk bouwwerk, van schuur tot overkapping , kunnen wij in een authentieke landelijke stijl voor u bouwen en door . Landelijke stijl , dus uitsluitend gebruik van kwalitatief materiaal (geen vuren, spano plaat e.d.) Over Landelijke Bouwstijl Landelijke Bouwstijl is het bedrijf van Pieter van Vliet. Al meer dan tien jaar ontwerpt, zaagt en bouwt hij exclusieve schuren, stallen, overkappingen en priëlen door heel Nederland en . Vanzelfsprekend in de gewenste stijl : landelijk , strak of klassiek.

En qua afwerking is er veel mogelijk, zoals verlaagde plafonds of rustieke balklagen. Doe gerust een beroep op onze vakmensen, want zij kunnen ervoor zorgen dat uw droom voor een mooie houten overkapping realiteit wordt, inclusief alle voorzieningen. Een landelijke overkapping zorgt voor een erg rustieke sfeer in je tuin.


Dit type overkapping past perfect bij een huis met een klassieke stijl. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een houten overkapping om deze klassieke sfeer in de verf te zetten. Een kapschuur of terrasoverkapping is vaak een mooie toevoeging aan uw erf of tuin. Hieronder worden diverse mogelijkheden uitgewerkt. Uw spullen kunnen ruimschoots opgeborgen worden en daarnaast zorgt . Overkapping landelijke style.


Afmetingen inclusief overstek 3. Staanders Lariks 150x150mm fijn bezaagd lengte 240cm. Gegalvaniseerde staander steunen. Ringbalk Lariks 150x150mm fijn bezaagd. Schoren Lariks 100x100mm fijn bezaagd. Balklaag Lariks 70x200mm fijn bezaagd.


Klassieke aanbouw en overkapping - Houten bijgebouwen op maat.

Bij Livinlodge vindt u oplossingen bij de vleet: luxe terrasoverkappingen in hout, een moderne of eiken aanbouw van bijvoorbeeld een veranda of orangerie, een. Interesse in een moderne houten aanbouw of een landelijke aanbouw in Engelse stijl ? Wil je een gezellige, landelijke buitenruimte creëren of maak je liever indruk met een minimalistisch design? Camargue: een stijlvolle overkapping voor elk terras.


Wil je een tuinhuis of overkapping op maat, precies passend bij de stijl van jouw tuin? Eikenhouten tuinhuis met veranda in landelijke stijl gebouwd. Afgelopen periode heeft Vechtdal Bouwsystemen weer een stijlvol landelijk tuinhuis met veranda opgeleverd in Vroomshoop (Overijssel). Dit eikenhouten tuinhuis met veranda is geheel op maat gemaakt naar de wens van onze opdrachtgever.


Vind jij een houten terrasoverkapping ook zo mooi? Terrasoverkapping uit hout. Het lentegevoel en de drang om weer buiten te zitten op het terras wordt geprikkel een overkapping van hout maakt dat plaatje echt compleet.


Nieuwe carport uitgevoerd in Douglas hout. Eiken terrasoverkapping in landelijke stijl met toch een moderne uitstraling. Hobbyruimte met eiken overkapping te . Kapschuur Haren 400x300cm is een prachtige sfeervolle overkapping in landelijke stijl waaronder u gezellig en beschut kunt vertoeven.


De wanddikte bedraagt 28mm en het dak is uitgevoerd met 18mm dakhout. Deze overkapping is tevens in . Smeedijzeren terrasoverkappingen. Geniet u ook graag zo lang mogelijk van buiten zitten? Dan is een terrasoverkapping echt iets voor u. Een terrasoverkapping zorgt voor beschutting tegen regen, wind en zelfs zon als u dat wilt.


Heeft u een woning in een meer landelijke , rustiek stijl , dan zijn onze terrasoverkappingen in . Wij realiseren graag uw droomplek waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Een luxe terrasoverkapping van bijvoorbeeld robuust Douglas hout is een geweldige plek om te genieten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts