maandag 6 november 2017

Zelfsluitende horgordijnen

Zelfsluitende horgordijnen. Met deze magnetische horgordijnen van fijnmazig gaas kun je nog steeds genieten van een aangenaam briesje zonder wespen, muggen, vliegen en andere insecten in huis te krijgen. De gordijnen zijn eenvoudig te be. Houd insecten buiten en haal frisse lucht binnen met dit zelfsluitende magnetische muggenscherm van. Dit zwarte horgordijn van Bruynzeel beschermt tegen alle insecten.


Last van beestjes die naar binnen vliegen? Bestel dan nu nog een of twee. Ongestoord genieten van frisse lucht? Houd je huis mugvrij met deze zelfsluitende horgordijnen. Door de zachte winter hebben vele vervelende insecten zoals muggen en wespen het winterseizoen overleefd.


EAN: Voorraad: Verzendkosten: Bekijk dit product hier. De zelfsluitende hordeur. Robuust en degelijk met perfecte afsluiting doordat de deur rondom is voorzien van een montageframe. Ook verkrijgbaar met kattenluik. Deze hordeur bestaat uit een op een geleiderail zijwaarts schuivende hor en is zeer geschikt voor bv.


Magic Door Mesh Vliegengordijn. Geniet van de frisse buitenlucht met dit magnetisch, zelfsluitende vliegengordijn en houd ongewenst ongedierte buiten. Een vrije doorgang voor uzelf, uw kinderen en uw huisdieren. Ki-tec zelfsluitende magnetische vliegengordijnen en Ki-tec raamhorren kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, effectiviteit en gebruiksgemak.


De producten zijn gemaakt van een hoogwaardig fijnmazig vliegengaas van fiberglas, dit is sterk, vuilafstotend en wasbaar. Ki-tec vliegengordijnen worden in diverse maten . Profiteer nu van tijdelijke aanbiedingen. Vouchervandaag aanbiedingen bij ShopNu.


Overzichtelijk op een rijtje bij Shopnu. Dit horgordijn met vier grijze lamellen is een zeer goede oplossing om alle vliegen en insecten buiten te houden. De lamellen vallen vanzelf terug op zijn plaats wanneer U erdoor loopt en is dus een goede oplossing voor kinderen of huisdieren.


Het Vliegengordijn is uitermate lichtdoorgevend en heel gemakkelijk om doorheen te lopen. Als u door de schermen van dit magnetisch muggenscherm heenloopt – met of zonder uw handen vol – openen de 2 . Voor uur bestel is morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts