maandag 6 november 2017

Detail lichtstraat

Maak kennis met VELUX modulaire lichtstraten voor de utiliteitsbouw. Download hier alle CAD en BIM details gratis. Het VELUX modulaire lichtstraatsysteem is een sterk presterende dakbeglazingsoplossing voor commerciële gebouwen.


Lees hier meer over onze dakvensteroplossingen. De opstanden van lichtstraten worden doorgaans uitgevoerd op het dak zelf.

Koepels worden daarentegen bij voorkeur aangebracht op bijgeleverde koepelopstanden, waardoor men een betere aansluiting verkrijgt. Deze opstanden moeten uiteraard verenigbaar zijn met de eventuele voorsmeerlagen of koude kleefstoffen . Indien u isolatieglas gebruikt dient u het zwarte kader af te dekken met een kunststof hoeklijn. Wij adviseren om voor de . De Brakel Arcilite glasdakconstructie is ontwikkeld voor standaard vormen zoals piramiden, zadel- en lessenaardaken. De aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle RAL-kleuren afgewerkt kunnen worden.


De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van qualicoat.

Ook kunnen wij u de mogelijkheid bieden om de lichtstraat aan de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde. Licotec Daklicht lichtstraten en transparante overkappingen in kunststof en glas. Tevens aluminium producten en profielen voor verschillende branches. Grotere lichtinval voor platte daken.


De Fakro lichtstraat biedt een complete oplossing voor platte daken waar grotere openingen van een transparante constructie moeten worden voorzien. De lichtstraat creëert een grote bron van natuurlijke lichtinval in combinatie met de vertrouwde kwaliteit van. Om optimaal gebruik te maken van het daglicht worden op daken vaak lichtstraten geplaatst. De hoeveelheid daglicht dat via de lichtstraat in uw bedrijfshal, werkplaats of woning komt is veel hoger dan dat alleen via ramen binnen valt. Het zorgt voor een optimale werkomgeving en haalt de energiekosten met betrekking tot . Jouw wensen staan centraal en samen laten we het ontwerp tot in detail aansluiten op jouw woning en omgeving.


Niek Roos zorgt uiteraard ook voor de realisatie. Wil je meer licht in huis? We zijn specialist op het gebied van lichtstraten , daklichten en lichtkoepels.


Een lichtstraat creëert op een stijlvolle manier meer . Het CR1thermisch onderbroken serre-systeem is de nieuwe generatie in serrebouw.

Door deze unieke vormgeving kan het CR120 . Uitvoering: LDM, Lessenaarsdak tegen muur. Beglazingsprofielen: - materiaal: aluminium met kunststof isolator. Luxlight aluminium lichtstraten met gratis levering en montage (in Nederlan België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland), bieden door de natuurlijke lichtinval een positieve invloed op het welzijn van mensen. Op zoek naar een Aluminium lichtstraat ? U kunt uw eigen Aluminium lichtstraat tot in detail bepalen, en wij meten, leveren en monteren het voor u tegen een scherpe prijs.


Kom langs in onze showroom te Bergschenhoek en ontdek de mogelijkheden. Lichtstraat laten plaatsen? Direct daglicht op tafel met een lichtstraat. Daar kan geen lamp tegenop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts