maandag 6 november 2017

Tegels nl

Tegels vindt u bij Tegels. U vindt hier het compleetste assortiment Mosa tegels voor de beste prijs! Wandtegels, vloertegels , mozaiek, anti-slip tegels en accessoires. Wij verkopen tegels en sanitair van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.


Goedkope tegels voor de laagste prijs: vanaf € - per m2.

Groot assortiment keramisch parket, houtlook tegels , tuintegels en vloertegels 30xen 60x60. Grote collectie vloertegels geschikt voor de vloer in uw woonkamer, keuken of badkamer. Direct online vloertegels bestellen. Gratis bezorgservice door heel Nederland.


Specialist in Witjes en Handvormtegels, ook hebben we vloertegels badkamers en meer. Kom kijken in onze showroom! Hoogwaardige productkwaliteit, duurzaam design en sublieme service vormen de elementaire merkwaarden. Via een uitgebreid netwerk van groothandels en dealers vinden Sphinx .

Portugese tegels , cementtegels, Marokkaanse Zelliges, Azulejos en Mozaïektegels. Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund. Daarnaast zijn wij specialist in speciale tegels ! Grote eigen voorraad en snel in heel Nederland geleverd. Peperkamp is vooruitstrevend en staat voor kwaliteit, . Nieuwste trends en scherpe prijzen. Worden ze verkeerd verwerkt, dan ziet het er niet uit en – u kunt voor onprettige verrassingen komen te staan.


Pas onder de handen van de vakman ontstaan uw hal, badkamer, woonkamer en slaapkamer – en gespecialiseerde tegelzetters zijn ook meesters in het verwerken van . Welkom bij van Schijndel tegels. We hebben een nieuwe zeer overzichtelijke showroom met maar liefst vloervlakken waarover u kunt lopen en daarnaast nog diverse kasten waarin u onze uitgebreide collectie kunt bekijken. Liever zelf rondneuzen of kunt u hulp . Alles voor uw nieuwe tegelvloer of badkamer! Ruim assortiment vloertegels , wandtegels en sanitair. Die bestaat uit twee verdiepingen.


Ook voor uw tegelwerk, badkamermontage en vloerverwarming. Op de begane grond vind je eindeloos veel tegels op de vloer, aan de wand en in overzichtelijke kasten. De bovenverdieping is ingericht met badkamers en bijbehorend sanitair.

Een geweldige fabriek als het gaat om de mooie wand en vloertegels. Van design badkamer tot een superstrakke woonkamervloer. Delleman maakt uw dromen helemaal waar.


Vanaf een persoonlijk advies en volop keus uit vloer- en wandtegels, tot alle accessoires zoals lijm en hoekprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts