dinsdag 14 november 2017

Trapbekleding antislip

Jaarlijks vallen heel wat mensen van de trap. Ongelukken kan je echter gemakkelijk vermijden met een antislip trapbekleding. Ontdek de mogelijkheden hier. Tag: antislip trapbekleding.


Flakes zijn een mooie antislip trapbekleding voor zowel particulieren als bedrijven en appartementencomplexen.

Kwalitatieve trapbekleding van Flakestrap. Een onbehandelde of geschilderde trap is spiegelglad. Een antislipstrip op de trap is de oplossing! Wanneer u op zoek bent naar een renovatie van uw houten trap of bekleding van uw betonnen trap, dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Benieuwd naar alle oplossingen? Antislip Tape Kunststof Zwart. Met deze zelfklevende antislip strip maak je eenvoudig je gladde traptreden weer veilig.

De veiligheid van de traptreden wordt op een aantal manieren gewaarborgd. Uitglijden voorkomt u met grote, stroeve traptreden. Het gebruik van een antislipverf is een goede eerste stap voor een veilige trap. Daarnaast is allerlei antislip trapbekleding verkrijgbaar dat niet alleen veilig, maar ook esthetisch verantwoord is.


Eén van de meest gebruikte oplossingen om snel en gemakkelijk een antislip trap te creëren is door de traptrede te voorzien van zelfklevende antislip strips. Dit wordt vaak toegepast bij trapbekleding van laminaat of PVC. Traprenovatie en trapbekleding.


Net zoals de vloer, wordt er ook intensief gebruik gemaakt van de trap in huis. Deze is daarom wel eens toe aan een renovatie. Geef daarom je trap een mooie make-over door middel van een . Trapmatten en trapmaantjes online bestellen.


Een marmoleum trap hoeft dus zeker niet saai te zijn. Het grote voordeel van marmoleum is de slijtvastheid ervan. Bovendien kun je het zeer makkelijk schoonmaken en hoef je je dus nooit zorgen te maken over natte schoenen op de trap. Hoog tijd om te zorgen voor antislip trapmatten.


De structuur van PVC zorgt meestal voor een anti-slip laag dat de veiligheid verbeterd.

Het product is recycleerbaar en dus milieuvriendelijk en komt bovendien in veel kleuren. Voor de meesten zal de hoge slijtvastheid en krasbestendigheid wellicht de belangrijkste factoren zijn. Een PVC trapbekleding onderhouden is . De trap voorzien van een antislip infrees strip. Wil je de trap makkelijk schoon kunnen maken dan is, zeker als je huisdieren hebt, een gelakte trap met een infrees stripje een perfecte oplossing voor je hond waarbij hij voldoende grip heeft achter de strip. De traptreden worden wel wat sneller kaal achter de . Een mogelijkheid die wij bieden is het plaatsen van antislip strips op uw traptreden.


Een goedkope oplossing voor meer veiligheid. Uiteraard hebben we antislip strips die passen bij uw trapbekleding. Een trap bekleden zonder bijpassende trapleuning is eigenlijk niet compleet.


Om op gladde trederanden niet uit te glijden, levert Schlüter-Systems antislip profielen uit metaal of kunststof voor trapranden. Hierdoor ontstaat een mooie, decoratieve en voor de. De voorzijde van de trede is de mechanisch meest belaste zone van een trapbekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts