dinsdag 14 november 2017

Olie voor houten vloer

Wil je je houten vloer in de olie zetten? Met olie krijgt je vloer bescherming met behoud van de natuurlijke uitstraling. Hoe gaat dat in zijn werk? Zie het in dit stappenplan.


Vind hier tips en tricks om een houten parket vloer te behandelen met onze olie. Onze olie is geschikt voor zowel eiken als grenen vloeren.

We laten je in deze klusvideo zien hoe je deze op je vloer aanbrengt. KARWEI verkoopt vloerolie. Kleurolie is een kwalitatief hoogwaardig product voor het behandelen van houten oppervlakken. Tevens voldoet het aan de eisen voor speelgoed conform EN71. De vloerolie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling.


Parketolie in vele kleuren online te bestellen. Ook uitermate uitermate geschikt voor outdoor oliën aan te brengen op (tuin) terrasdelen. Daarom is het belangrijk dat je hem goed behandelt met olie of vernis.


Met onze praktische tips wordt het kiezen tussen olie en vernis alvast wat makkelijker.

Wij van Parket Onderhoud Service zetten graag uw houten vloer op professionele wijze in de olie. Wilt u zelf uw houten vloer oliën, dan is het verstandig dat u dat heel zorgvuldig doet en de volgende stappen te volgen. Een houten vloer tijdens het oliën.


HG vloerolie naturel (product 60) is een voedende olie voor houten vloeren en is speciaal ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden. De kleur van een vloer verandert . Door deze unieke eigenschap geeft dit product het hout een. Bestellen Bestellen Bestellen.


Houten vloeren en olie , dat is het beste en het mooiste. Eerst na het polijsten kan de olie aangebracht worden. Na het polijsten openen de poriën zich en kan de olie volop impregneren.


Werk bij voorkeur bij een kamertemperatuur van ca. Bij het schuren van de parketvloer ontstaan er in het hout microscopische hoogte verschillen. Dit zijn eigenlijk een soort open poriën.


Bij geoliede vloeren komt er olie op de vloer. Deze olie verzadigd het hout van de vloer zodat deze waterafstotend wordt. De microscopische hoogteverschillen blijven in de vloer wel . Hardwaxolie is een afwerkingsmiddel voor houten vloeren.


Het is een mengsel van olie en wax dat rechtstreeks op het onbehandelde hout wordt aangebracht. Oliefris Onderhoudsolie N.

Wat is de beste afwerking voor de houten vloer ? Wanneer de olie op de houten vloer wordt aangebracht wordt het hout als het ware verzadigd zonder een toplaag te vormen. Hierdoor krijgt de houten vloer een zeer natuurlijke uitstraling dat weinig gevoelig is voor krassen. Vloerolie is gemaakt van zeer dunne lijnzaad. Omdat olie mat is, zijn krassen veel minder te zien.


Parket en houten vloeren zijn te krijgen in verschillende afwerkingen te krijgen. Om een beter afweging te maken in uw keuze van een nieuwe houten vloer. Leggen we uit wat voor afwerkingen er te krijgen zijn.


Zoals bijvoorbeeld matte lak, natuurlijke olie , satijn lak, geborsteld en handgeschraapt. Het onderhoud van uw geoliede vloer. Hierna neemt het onderhoud juist af.


Een olievloer kan plaatselijk gerepareerd of opgefrist worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts