maandag 13 november 2017

Rug therapie

De Origene rugtherapie behandelt op een succesvolle wijze (chronische) rugklachten. Samen met uw fysiotherapeut. Maatwerk, afgestemd op u als patiënt. MDT is een wetenschappelijke onderbouwde specialisatie in de fysiotherapie.


Onze patiënten zijn vooral blij met de duidelijkheid en eerlijke prognose:. Wanneer je last hebt van rugpijn, kun je kiezen uit diverse behandelingen.

Veel mensen kiezen voor de fysiotherapeut in de buurt. Deze therapeut helpt mensen met diverse klachten (niet alleen de rug ). Hij of zij zal waarschijnlijk pijndempende technieken toepassen zoals massage. Fysius Rugexperts is gespecialiseerd in het behandelen van de rug. Wilt u blijvend van uw rugklachten af? Plan vandaag nog uw intake!


Uw behandeling bij Fysius. Fysius is gespecialiseerd in het behandelen van rug -, nek- en bekkenklachten en werkt al meer dan jaar met specialistische apparatuur.

Zo werken wij met de Spinal Mouse rugscan en de unieke OriGENE- therapie. Lees meer over uw behandeling . Fysius Breda is gespecialiseerd in het behandelen van wervelkolomgerelateerde klachten zoals rugpijn, nekpijn en bekkenpijn. De pijn neemt snel af, omdat de beweeglijkheid in het gewricht ook direct verbetert.


Manuele therapie is heel goed tegen pijn. Het effect van manuele therapie is meestal meteen voelbaar. Het doel is gewrichten beter te laten functioneren en de bewegingsvrijheid te vergroten.


Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast, om de gewrichten beter te laten functioneren en je . Robin McKenzie was fysiotherapeut in Nieuw Zeeland. Rond de jaren vijftig van de vorige eeuw ontwikkelde hij een methode voor het behandelen van rug - en nekklachten. Wij achten de methode vooral geschikt voor het behandelen van lage-rugklachten.


Voor de behandeling is het noodzakelijk vast te stellen hoe het. Sinds kort óók bij Fysio Rugexperts Almelo de OriGENE rugtherapie speciaal voor lage rugklachten. De speciale OriGENE behandelmethode is effectief, diepgaand en pakt uw rugklachten aan bij de bron.


Inmiddels duizenden tevreden patiënten die zich weer pijnvrij kunnen bewegen! Of je nu een zittend beroep hebt of .

De manueel therapeut behandelt de gewrichten met een aantal specifieke technieken. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u . U heeft last va uw (lage) rug ? Voelt u pijn of stijfheid? Heeft u moeite met omdraaien in be opstaan of lange tijd staan?


Ervaart u krachts- of gevoelsverlies in uw been? Er is wat aan te doen: Fysiotherapie de Essen biedt gespecialiseerde therapie. Sinds jaar hebben wij een hele bijzondere specialisatie op het gebied van lage rugklachten.


Rugklachten is een van de meest voorkomende klachten binnen de fysiotherapie. Orthomanuele therapie biedt uitkomst als u pijnklachten heeft aan uw rug , nek en het heupgewricht. Maar ook klachten die niet direct in verband staan met de wervelkolom kunnen door orthomanuele therapie worden verholpen. U kunt hierbij denken aan migraine, hoofdpijn of een spastische dikke. Heeft u regelmatig last van uw nek, rug of pijn tussen uw schouderbladen?


Terugkerende hoofdpijn in combinatie met nekklachten? Of lage rugpijn met eventueel uitstralingspijn naar uw been? Onze manueel therapeuten helpen u graag van uw klacht af. Voor manuele therapie kunt u terecht bij onze . De OriGENE- rugtherapie richt zich op de oorzaak van klachten en niet op de symptomen, zoals veel behandelingen doen.


De methode maakt een behandeling van de rug mogelijk die volledig is toegesplitst op uw individuele klacht, uw mogelijkheden en beperkingen. Dus echt maatwerk, waarmee de functie van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts