donderdag 2 november 2017

Schuifdeurkast inbouw

Hierdoor is de kast onderdeel van de muur en neemt het geen extra ruimte in. Een inbouwkast op maat is precies aan te passen aan úw woonstijl en interieur. Zowel het interieur van de kast als de kastdeuren worden op maat . Kast op maat laten maken?


Stel eenvoudig uw schuifdeuren samen via onze website. Levering binnen werkdagen!

Inbouwkastsysteem nu bij HORNBACH kopen! Goedkoop met top service. Laagste prijs garantie op complete schuifkast en inloopkast.


Wij informeren u graag over de kwaliteit van de merken en de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van interieur en exterieur die schuifdeurkasten op maat bieden. Maatwerk schuifdeurkasten zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van de montage instructies. Nog makkelijker is vooraf de montagefilm te bekijken zodat u zelf kunt beoordelen of u zelf de kast kunt plaatsen.


Wij maken van steigerhout schuifdeurkasten vrijstaand of inbouw tussen bestaande muren. StoreMax en Raffito schuifeuren zijn volledig voorgemonteerd en de schuifdeurrailsen op maat. De deuren beplakken wij met dunne plakken steigerhout van ongeveer mm dik dit plakken wij op meubel paneel.

Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Ben jij op zoek naar een schuifdeurkast en wil je optimaal gebruik maken van jouw ruimte? Onze schuifdeurkasten kunnen geheel naar jouw wens en stijl op maat worden gemaakt. De voordeligeste specialist voor uw schuifwandkast, kastinterieur, schuifdeurkast. Zelf online samenstellen.


Montage en inmeten mogelijk in heel Nederland. Met een ProLine schuifdeurkast creëert u optimale kastruimte. Door exact maatwerk worden de kasten kamerhoog en kamerbreed voor u op maat gemaakt.


Schuifdeurkasten op maat. Een ProLine schuifdeurkast biedt u veel meer bergruimte dan een standaardkast. Niet alleen wordt elke beschikbare centimeter benut als . Decosier maakt inbouwkasten met schuifdeuren voor u op maat. Een schuifdeurkast heeft als groot voordeel dat de deuren open en dicht kunnen zonder dat daar veel ruimte voor nodig is.


Zeker in kamers waar weinig ruimte is voor draaideuren, bieden schuifdeuren een goede oplossing. Stel zelf je paneeldeur samen, zodat je schuifdeurkast perfect bij jouw woonstijl past! Er zijn altijd spulletjes die een mooi plekje moeten krijgen.


Dan gaat het nog om de juiste keuze van de kast. Want ook daarin is veel mogelijk.

Veel huizen lenen zich uitstekend voor het realiseren van een inbouwkast. Dat geldt vooral voor die plekken . Bezoek onze showroom in Alblasserdam. Een kast op maat kun je bij ons eenvoudig volledig zelf samenstellen.


Een inbouw schuifdeurkast van steigerhout is precies aan te passen aan uw interieur. Ideaal als u bijvoorbeeld een kleine slaapkamer heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts