donderdag 2 november 2017

Schoenzolen vervangen kosten

Zolen , Rubber, paar, 27 275. Bommel, Leer, paar, 30. Soms is het niet nodig om de hele zool te vervangen en kan een schoenzool reparatie ook voldoende zijn. We herstellen hierbij de oude schoenzool in plaats van dat we de hele zool vervangen voor een nieuwe.


Het grote voordeel van zolen repareren is dat de kosten voor een reparatie vaak lager zijn dan van het volledig . Gooi schoenen niet weg, voorkom hoge schoenmakerskosten en repareer zélf!

Nieuwe schoenen gaan veel langer mee als je diréct een slijtzool aanbrengt! De zool van een nieuwe schoen heeft namelijk nog de volledige stijfheid en sterkte. Verven van half hoge laarzen (alleen zwart), prijs € pp. Garnituur op schoen, Variabele.


Velkro vervangen vanaf, prijs € pp. De homepagina van de online McFlek Servicepoint webwinkel. Ik heb een tijdje terug mijn zool van mijn gewone laarzen weer vast laten stikken, dit koste mij per paar.


Moeten de zolen die er nu onder zitten weer vastgelijmd worden of zijn het zolen die eronder geplakt zijn en die vervangen moeten worden? Bij die eerste zou ik niet .

Hier vind u diverse zolen en hakken (die wij zelf ook gebruiken, dus 1ste kwaliteit !!) die u zelf onder uw schoenen kunt zetten. Goedkope manier uw schoenen repareren! Leren langzolen en hakkentip schuin (gebruikt voor alle maakwijzen), €, 1000.


Om u een idee te geven van de reparatiekosten hebben we een globale prijslijst, voor alle merken in de verschillende categorieen. Deze zal ze naar ons opsturen om uw schoenen te laten beoordelen, de klacht te herstellen dan wel uw schoenen te vervangen. Bij sommige schoenen is het soms mogelijk om deze zool te vervangen. Is een toonaangevend wandelschoenen specialist in het origineel repareren van alle merken wandel- en bergschoenen zoals bijvoorbeeld Lowa. Meerkosten stootrand vervangen.


Uw favoriete schoenen kunt u met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze vakmensen adviseren u graag. Verzolen hak, Alleen hakken vervangen , € 29 € 300.


Oprekken schoenen , Schoenen oprekken per paar, € 19 € 150. Klimschoen zoolreparatie II, Zoolreparatie klimschoenen met gaatje, € 50 € 600. Reeds jaar draag ik het model tracks van ECCO. Bang dat het model zou verdwijnen kocht ik een paar extra. Netjes opgeborgen in koele donkere kast.


De originele merkzolen , compleet met dempingzool (wig) zijn vrijwel altijd het beste voor uw schoenen en uw voeten. Maar soms is het ook mogelijk om alleen de (zwarte) slijtzool te vervangen door een originele Vibram loopzolen welke in de meeste gevallen toch al onder uw schoenen zit. Dit is ook een stuk voordeliger!

Bij het zwikken wordt de schacht eerst over een brandzool getrokken waarna deze eenheid op het onderwerk bevestigd wordt. Door deze traditionele en ambachtelijk arbeidsintensieve vervaardiging krijgt de schoen . En ook nog zonder meer kosten ! Ik heb nu al een paar keer reparaties laten uitvoeren en laat je niet misleiden door de naam, hij repareert niet alleen schoenen maar ook tassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts