woensdag 6 januari 2016

Skylux dakkoepel

Komt het door al dat daglicht dat wij energie over hebben? Stilzitten is echt niets voor ons. We blijven continu verbeteren en innoveren. We zijn erg trots op onze nieuwste producten.


Reken op een straffe vakman.

Voor kwalitatieve, innovatieve en duurzame lichtkoepels ben je bij ons dus aan het juiste adres. De budgetvriendelijke lichtkoepel. Skylux bolvormig acrylaatkoepel.


Acrylaat is een zeer transparante en slagvaste kunststof. De afwerking is uitermate verzorgd. Daklicht door dakkoepels of lichtkoepels. Veel leef- en werkruimtes zijn te donker : ze zorgen voor een somber gevoel.


WANDIGE KOEPELS OPAAL ACRYLAAT.

W KOEPEL BOLVORMIG IN POYLYCARBONAAT. Een kunststof lichtkoepel overspoelt op een budgetvriendelijke manier een ingesloten ruimte met licht. Dit zonder extra glaslagen onder de koepel. De prijzen zijn allemaal inclusief btw. Je kan kiezen voor een lichtkoepel uit . Wat zijn de prijzen van dakramen?


Dit, en nog veel meer, ontdek je in onze toonzaal! Bekijk alle advertenties Wat is dit? Zij maken wat ons betreft de mooiste plexiglas en polycarbonaat lichtkoepel. En dat zeggen wij als specialist in kunststoffen! Lichtkoepel voor uw aanbouw of serre?


Deze koepels zijn leverbaar in . Bolvormige acrylaatkoepel dubbelwandig en pvc opstanden: maat koepel pvc- opstand totaal 70x70cm € 150. Het vergt wat voorbereiding, maar doorgaans bent u binnen een paar uur de gelukkige eigenaar van een lichtkoepel of complete lichtstraat. U profiteert direct van extra licht in uw huis.


Daardoor heeft u meer woongemak en lijkt de ruimte groter.

Buitenwand standaard gemaakt van onverwoestbaar, helder en slagvast polycarbonaat. Voor de binnenwanden kunt u kiezen tussen helder of opaal acrylaat. Opaalkleurige wanden houden extreme hitte buiten.


Zie details voor maatvoering. Het scharnierend raamwerk en de kettingmotor worden voorgemonteerd op de opstand naar keuze en als complete unit geleverd. Dakkoepels plat dak : Afmetingen en prijzen.


Heelwat localen en leefruimtes hebben een nood aan licht. SKYLUX Montage richtlijnen. Zenithale verlichting brengt er een aangenaam gevoel in dankzij een maximale natuurlijke lichtinval. Hij verspreidt een aangenaam diffuus licht. De buitenwand heeft een mooie parelmoer glans.


De HEATSTOP koepel is in alle standaard afmetingen verkrijgbaar. Alle montagemogelijkheden kunnen toegepast worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts