vrijdag 8 januari 2016

Laminaat partij verkoop

TAPIJTTEGELS restpartij faillissementsverkoop sla uw slag nu. Zeer goede kwaliteit pvc stroken, normale verkoop prijs €3per m nu voor slechts €2per m2. Bij Luxury Floors kunt u ook terecht voor restpartijen laminaat die wij verkopen tegen dumpprijzen! Laminaat tegen absolute bodemprijzen. Neem vandaag nog contact op of bezoek onze laminaat showroom van 100.


Snelle roulerende vooraad.

Wees er dus snel bij en neem vandaag nog contact op! Doordat het maar een beperkt aantal vierkante meters zijn, is het lastig om deze partij te verkopen. Hierdoor zijn de prijzen voor een restpartij vaak laag. Het voordeel voor u dat u deze restanten voor een zeer lage prijs kunt inslaan!


Restpartijen zijn uiteraard van net zulke goede kwaliteit als andere laminaatvloeren. U kunt een kleur meenemen van de bestaande ruimte, waarbij de restpartij laminaat moet passen. Zo kunt u de laminaat goed uitzoeken.


Of u kunt u laten adviseren door een van onze medewerkers bij Quickfloors.

Uw restpartij laminaat vindt u bij Quickfloors! Wij verkopen restanten laminaat en we kunnen u daarom heel . Nu een mooie grote partij grijs eiken laminaat van 7mm dik voor pmDeze laminaat heeft rondom v-groef ook zijn deze vloerdelen geschikt …. GROTE PARTIJ PVC CLICK LAMINAAT EXTRA INGEKOCHT NU GOEDKOPER DAN ADVIES VERKOOP PRIJZEN VOOR PROJECT EN HUISHOUDELIJK GEBRUIK . De grootste in goedkope partijen en topmerken laminaat , houten vloeren en PVC in de regio Haarlem. Goedkoopste laminaat van Nederland! Wij hebben een tiental partijen laminaat en laminaat Wij stunten niet met koopjes en lokkertjes, wi.


Fabrieksverkoop Genemuiden heeft ook voor de zakelijke markt alle soorten vloerbedekking. Sluitingsdatum ma nov. Korenbeurs Partijverkoop Groningen. Al plannen voor het weekend?


Heel veel (kinder) kleding, verf, laminaat , gereedschappen, fietsartikelen, huishoudelijke artikelen, tapijt en vinyl, horloges, schoenen. Bestel Actie bij de partijverkoop ! Grote partij laminaat van diverse A-merken. Het laminaat is in verschillende kleuren leverbaar. De prijs voor het laminaat is vanaf € per m2. Meer dan 3soorten laminaat en pvc met legservice door heel Nederland.


Geschikt voor vloerverwarmingJa.

Advies verkoopprijs € 369. ADVERTEERDER: NaaQuickfloors nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts