zondag 11 januari 2015

Rolgordijn creme

Met onze uitgebreide reeks stoffen en designs, kiest u uw ideale op maat gemaakte rolgordijn. Rolgordijnen zorgen voor een tijdloze stijl in uw ruimtes. Als u alle daglicht buiten wilt houden tijdens bedtij bekijk dan onze collectie verduisterende rolgordijnen.


Met een verduisterend rolgordijn creëer je een donkere slaapomgeving. Het OK rolgordijn uni verduisterend crème 60x175cm is gemaakt van polyester. Hierdoor kreukt of verkleurt het nagenoeg niet.

Door de vele kleuren en printen passen de rolgordijnen van Decomode in ieder interieur, voor elke kamer van jouw huis. Het uni crème rolgordijn van. NL heeft een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope rolgordijnen. Goedkoopst van nederland op maat gemaakt en heel betaalbaar ! Wij bieden naast zwart, witen crème ook een breed kleurengamma aan.


Kom kijken in onze showrooms ! Materiaal: 1 polyester. Bediening met kunststof kettingmechanisme. Breedte en hoogte zijn in te korten.

Zowel links als rechts te monteren. Inclusief bevestigingsmateriaal. Goedkope verduisterende en duo rolgordijnen , o. Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze.


Duo rolgordijnen zijn zeer trendy op het moment! Modieus rolgordijn tegen een voordelige prijs? Naar het vergelijk Vergelijken. Dan is dit crèmekleurige rolgordijn echt iets voor u. Ontdek onze duo rolgordijnen op JYSK.


Het duo rolgordijn is standaard uitgerust met draadloze Somfy batterij motor. Aangekocht voor in slaapkamer, maar is te klein. Een verduisterende stof laat geen licht door en is daardoor heel geschikt voor de slaapkamer. Dit effen rolgordijn voor. Met deze crème kleur ben je verzekerd van een rolgordijn dat altijd zal passen in je interieur.


Sfeervol, betaalbaar en snel geleverd! Bij het oprollen verdwijnt de stof in een mooi afgewerkte aluminium cassette. Voor de cassettekleur kunt u kiezen uit wit, crème , technisch zilver of zwart.


Instructie: Vlekken kunnen worden verwijderd met water. Bodemrail: Aluminium rail.

Schroeven En Pluggen: Excl. Afmeting schroef: 0x40 . Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen?


Stel hem samen met de configurator van KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts