dinsdag 6 januari 2015

Glazen schuifwand

De volglazen geharde panelen van deze schuifwand dragen op de onder-rail en worden begeleid in het bovenprofiel, deze glazen schuifwand heeft geen aluminium profielen rond het glas. Als bescherming tegen regen, win stof en insecten is deze glazen schuifwand vooral van nut bij de beglazing van . Met glazen schuifdeuren geniet u langer van uw tuin. Tuinmaximaal heeft de laagste prijzen. Selecteer eenvoudig je gewenste breedte en inbouwhoogte van je glazen schuifwand en voeg eventueel enige .

De glazen schuifwand Sheeft glaspanelen van centimeter breed en is leverbaar in drie standaard RAL kleuren. Glazen schuifwand bestel je eenvoudig online bij Overkapping33. Wij hebben een uitgebreid aanbod van diverse glazen schuifwand in ons assortiment.


Wil je de glazen schuifwanden bekijken? Neem een bezoek in onze showroom en- of op onze webwinkel. De schuifdeuren zijn toepasbaar op terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports.


Bij terrasoverkappingen kunt u de voorkant en zijkanten afsluiten met de schuifdeuren. Geschikt voor mooi en slecht weer.

Inclusief tochtstrips, rvs deurgreep en u profielen. Compacte aluminium bovenrail met onzichtbare lokale vloergeleiding. Een glazen schuifwand is een elegante manier van afsluiting van uw balkon of terras. Onze glazen toepassingen verminderen geluidsoverlast. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat u ook het hele jaar door gebruik kunt maken van uw balkon of terras: weer of geen weer.


U kunt uw balkon of terras . De profielloze glazen schuifwand is toe te passen op het terras onder uw overkapping of uw patio. Zo creĆ«ert u een beschut terras waar u beschermd tegen wind en regen veel langer kunt genieten. Of het nu een koude zonnige lentedag of . Ontdek de mogelijkheden in jouw woonsituatie.


Of u het nu juist beschut en gezellig of juist fris en luchtig wilt hebben. Bij Livarti kunt u terecht voor prachtige glazen schuifdeuren. Zij zorgen niet alleen voor meer licht, maar ook voor een ruimtelijk effect.


Doordat uw overkapping is afgesloten met deze wanden, beschermen de glazen schuifwanden u tegen tocht, regen, vuil en ongedierte. Dus ook voor glazen schuifwanden kunt u bij ons terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts