donderdag 6 november 2014

Gras vloerkleed

Leuke originele en basic vloerkleden voor in een baby- en kinderkamer. Smoeck Vloerkleed 1x 2cm. Sublieme weergave van een jonge Nederlandse ontwerper die weeftechniek koppelde aan creativiteit. Een heerlijk fris groen vloerkleed voor.


Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je dat tuin gevoel op je balkon. Wat vind je van dit vloerkleed ?

Een groen grastapijt voor buiten? Geef jouw buitenkamer of tuin sfeer! Dit hoogpolige grastapijt is gemaakt van een duurzame, vochtbestendige kunststof en is daarmee dus onderhoudsvrij.


Gras groen vintage tapijt 266cm x 157cm. Slechts een exemplaar beschikbaar, gratis aflevering. Niet tevreden is geld terug. Bekijk dit unieke vintage vloerkleed hier. Prachtig zeegras vloerkleed in visgraat motief.


Visgraat zeegras vloerkleed.

Op zoek naar een goedkoop karpet? Kunstgras maakt je terras of balkon een stuk vrolijker. Ook heb je altijd groen én kort gras in je buitenomgeving. Bestel nu een grastapijt bij Leen Bakker! Vind gras tapijt op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. GAMMA heeft de mooiste grasmatten. Grastapijt van verschillende grassoorten. Kom het voelen bij GAMMA. Snel en eenvoudig online tapijt bestellen.


Grote merken tapijt voor scherpe prijzen. Het is nauwelijks te onderscheiden van een echt gazon. Tapijt koop je toch online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts