donderdag 6 november 2014

Polyurethaan schuimplaten

De platen hebben een betere isolatiewaarde dan de variant in schuim. Bovendien garanderen deze platen op voorhand een bepaalde dikte en hoeft er niets . PUR staat voor polyurethaan , één van de beste en meest efficiënte isolatiematerialen op de huidige markt. Deze isolatievorm kun je toepassen onder de vorm van platen , maar ook onder de vorm van PUR-schuim.


PUR is leverbaar in verschillende hardheden. Kant en klare platen van polyurethaan hardschuim.

De foam plaat wordt toegepast voor het maken van sandwichconstructies, verstijvingsribben, modellen en als thermische isolatie. Te bewerken en verlijmen met polyester, epoxy of polyurethaanhars. Sandwich-constructieplaat met een dikte van 2½, , en cm.


Sorteren op, Prijs: oplopen Prijs: aflopen ProductnaaA tot Z, Productnaavan Z naar A, Op voorraa Referentie: Laagste eerst, Referentie: Hoogste eerst. PU Schuimplaat 1x cm. Bestel online schuimplaten in grijs polyurethaan. Uiterst beschermend tegen schokken en krassen omdat de cellen perfect in elkaar passen.


Wij leveren polyurethaan en polyethyleen schuimplaten , met of zonder speciale brandvertragende klasse, en met evt overige opties, zoals een zelfklevende laag. Andere andere te verkrijgen schuimsoorten hebben altijd een open structuur, wat als een spons vocht opneemt.

Ons polyurethaanschuim is ook verkrijgbaar in platen. PU (PUR) of polyurethaanschuim is een thermoharder (niet herbruikbaar want de structuur is chemisch aangepast, waardoor hij niet smelt tot een grondstof maar verkoold). Ook voor PVC schuimplaten dagen retourneren.


Sandwichplaat met een kern van polyurethaan en toplagen van karton of geplastificeerd karton, al of niet zelfkleven wit of gekleurd. Deze platen zijn zeer licht en laten zich zeer makkelijk versnijden. Ideaal voor de realisatie van maquettes, displays, fotomontages, standenbouw,.


Enkel geschikt voor binnengebruik. Romar-Voss levert twee component polyurethaan schuimen in zacht flexibele en harde uitvoeringen in meerdere dichtheden. Deze schuimen kunnen afhankelijk van het type o. Twee component schuimen kunnen in tegenstelling tot één component . Voor de muurisolatie in onze nieuwbouwwoning gebruik ik polyurethaan (PUR) platen , maar ik heb in een tijdschrift gelezen dat PUR platen altijd isocyanaat blijven afgeven. Isocyanaat irriteert de hui ogen en luchtwegen en kan leiden tot een allergie van de luchtwegen met astma als gevolg. Dit heeft mij toch wel wat . Wij verwerken zachtschuim naar zelfklevend PU ban schuimplaat , verpakkingsschuim, piramideschuim en noppenschuim.


Twijfel je tussen de het spuiten van PUR of het plaatsen van vaste polyurethaan isolatieplaten? Polyurethaanschuim , PU schuim van EKI bv. Voor- en nadelen van beide isolatiematerialen vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts