donderdag 9 oktober 2014

Raamdorpel kunststof

Raamdorpels en waterslagen. Hierdoor passen deze raamdorpels beter in de kleinere sponningen onder kunststof en aluminium kozijnen. Deze raamdorpels zijn tevens voorzien van een waterhol voor een optimale afwatering. GOEDKOOPSTE KUNSTSTOF KOZIJN EN RAMEN SCHUIFPUI Deuren.


Bij beton of steen wordt meestal de naam “ raamdorpel ” gebruikt, als ze gemaakt worden van kunststof of metaal spreekt men meestal van een “ waterslag”.

In praktijk vervullen zowel raamdorpels als waterslagen dezelfde functie. DTS Kunststof onderdorpel. Prijs per stuk (incl. BTW), € 235. De raamdorpel is samengesteld uit glasvezelversterkt kunststof (GVK).


Het profiel bestaat voor uit zuiver glas en. Waterslagen worden van verschillende materialen gemaakt zoals kunststof , metalen (aluminium, zetwerk), beton of steenachtige materialen (hardsteen, bakstenen, raamdorpelstenen). Bij steen of beton spreekt men vooral van een raamdorpel , terwijl men bij metalen of kunststof van een waterslag spreekt.

Het verschil tussen de waterslag en de raamdorpel zit in het materiaal waar deze uit bestaan. Waterslagen zijn vaak gemaakt van metaal of kunststof , terwijl raamdorpels vaak van beton of steen zijn. Joris en Wienerberger Terca. Terca keramische raamdorpels zijn eenvoudig te verwerken bij zowel houten, kunststof als aluminium kozijnen. Ze zijn leverbaar in twee types: Standaard raamdorpel : mm dik - 1mm breed.


Leverbaar met lage kering (mm) en met hoge kering (mm). Forte raamdorpel : mm . Daarnaast blijft de gevel langer schoon, omdat vervuilt water niet direct langs het huis kan lopen. Worden ze gemaakt van kunststof of metaal, . Dit gesteente heeft een ongeĆ«venaarde klasse.


De fossielen welke in het gesteente zitten geven het een ongekende schoonheid en bewijzen dat het letterlijk duizenden jaren oud is en mee kan. In van al onze renovatieprojecten passen wij bovenstaande producten toe. Door de vele mogelijkheden in materialen, kleuren en detaillerin. Samen met uw nieuwe kozijnen bepalen de raamdorpels de uiteindelijke uitstraling en het karakter van uw woning.


AA-Kozijnen biedt u de keuze uit een breed assortiment hardstenen en keramische raamdorpels , kunststof en aluminium waterslagen. Verder leveren wij natuurlijk ook binnendeur- en buitendeurdorpels.

Dit heeft voornamelijk te maken met de duurzaamheid van het materiaal en het aanzicht dat een natuursteen raamdorpel aan uw gevel geeft. Het heeft uitstraling en staat een stuk chiquer dan bijvoorbeeld een houten of kunststof dorpel. Daarnaast is natuursteen ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en neemt het . De bovendorpels worden vaak van hout of kunststof gemaakt.


De onderdorpel is veel vaker van hardsteen of van natuursteen gemaakt. Steen slijt veel minder snel en hoeft dus minder vaak vervangen te worden, wat dan ook een groot voordeel is. Naast dat hardsteen en ook natuursteen minder snel slijt staat het ook erg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts