dinsdag 14 oktober 2014

Stopcontact verplaatsen zonder frezen

Ik ga een nieuwe kast plaatsen en nu komt daarachter precies een stopcontact en dit wil ik verplaatsen. Wat ik het meeste kan vinden is om nieuwe sleuven te frezen. Helaas is dit niet handig omdat ik dan . Stopcontact verleggen zonder frezen – Vervoer van bulklading ir-saratov.


Laten we echter beginnen met de vraag of je ooit eerder bezig bent geweest met een stopcontact verplaatsen of stopcontact aanleggen? Is het antwoord neen, denk dan na.

Plaatsen kan je dit zelf doen? Dan gaan we de wandcontactdoos er gewoon uithakken (indien je dit zonder de muur te beschadigen kan doen). Frees de sleuf naar de hoogte waar jij het stopcontact naar toe wilt verplaatsen.


Op deze sleuf gaan we de nieuwe inbouwdoos bevestigen. Door middel van een sokje gaan we de oude buis weer aansluiten . Zelf het stopcontact verleggen? Als u ooit eerder bezig bent geweest met een stopcontact verplaatsen of een stopcontact aanleggen dan weet u wat u te wachten staat.


Als u netjes te werk wilt gaan kost het u tijd en geld. Het openbreken van de muur, het in frezen van sleuven, het openen en werken vanuit .

Daarbij kregen we een technisch plan waar alle stopcontacten moeten zitten etc. En natuurlijk maken ze geen gebruik van de huidige stopcontacten en moeten er verscheidene nieuwe stekkers bijgeplaatst worden, Nu is de vraag:mag ik een koppeling maken vanuit de huidige stekkerdozen naar de . Ik ben niet van plan sleuven in muren te gaan frezen o. Ik heb een beetje dezelfde situatie en heb de schakelaar (in dit geval zonder wcd maar dat maakt niet uit) verplaatst naar de zijkant van de kast welke naast de . Witte buis bovenin is net zichtbaar op foto. Daarvandaan omleggen en onderin meterkast een gat boren door de muur heen.


Momenteel zit het stopcontact aan de andere kant van de muur op 50mtr hoog. Omleggen in meterkast en dan boren = zonder frezen. Liefst in de middag op 13 . Een extra stopcontact aanleggen is veiliger dan het gebruik van losse snoeren. In de goot wil ik dan vd-draad trekken en de oude stopcontact weghalen en de draden met lasdopen aansluiten.


Ook het verplaatsen van een stopcontact dient veilig en goed te. CachadÖversätt den här sidanfeb. Op de vloer komt laminaat met een dempende vloer van 9mm. Het plaatsen of verplaatsen van een stopcontact is niet erg duur. Het is een klus die de elektricien vrij makkelijk kan uitvoeren zonder dat dit veel tijd en moeite kost.


Het verplaatsen van een bestaand stopcontact kan door een specialist namelijk probleemloos worden gerealiseerd. Frezen in een muur is namelijk geen eenvoudige opdracht, in tegendeel.

Om de elektriciteitsleidingen netjes weg te werken, freest u een sleuf op de plaats waar het stopcontact of de schakelaar moet komen en bevestigt u hier de nieuwe inbouwdoos. Indien de nieuwe stroompunten op een geheel andere locatie komen, moet u ook een sleuf frezen voor de buis met daarin de . Denk maar aan de vele stopcontacten die u nodig heeft in de keuken, woonkamer, . Vanuit dit stopcontact lichtschakelaar wil ik een verbinding. Dan kun je gaan frezen in geval van een steenachtige muur, of bij gips ed kijken.


Busch- Jaeger Wandcontactdoos dubbel zonder aarde opbouw creme (Prijs per stuk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts