dinsdag 14 oktober 2014

Inzinkbare parkeerpalen

Inzinkbare parkeerpalenmodel RD4. Poller leverbaar in een gecoate uitvoering en in een rvs-uitvoering. Top-producten voor een ongekend scherpe prijs.


Acces toegangstechniek: Gespecialiseerd in het leveren van uw slagboom installatie of elka slagbomen, toegangscontrole en tourniquets. De Coral inzinkbare paal is de smalste uit de serie verkeerpalen of bollards. Deze inzinkbare paal is ook leverbaar in een hoogte van 5mm en kan worden voorzien van led verlichting.

Voor de inzinkbare paal en er vlak achter zijn detectielussen ter beveiliging gemonteerd. Bij het verlaten van de lussen . U bent op zoek naar een automatische parkeerpaal? PASS toegangssystemen is expert in de levering, installatie en het onderhoud van automatische parkeerpalen, slagbomen, hekautomatisering, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen.


Automatische parkeerpalen. We leveren, installeren en. Wegzakkertje, schuin inzinkbare trottoirpaal. Ideaal voor toegewezen parkeerplekken, autoluwe straten, voetgangersgebieden en marktpleinen.


De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij Geran BV - Direct online bestellen.

De PP-SAis de meest robuuste in de SA-serie. Het is een semi-auto inzinkbare parkeerpaal van ParkPoint Benelux met een diameter van 2mm. Je zoekt een ideale oplossing om een automatische toegangscontrole te verwezenlijken?


Dan is deze paal optimaal geschikt! De paal is verkrijgbaar in hoogtemaat en . De parkeerpaal is volledig verzinkbaar, enkel de bovenkap ligt op het wegdek. Voor iedereen een voordeel.


Vind parkeerpaal op Marktplaats. Onze opdrachtgever is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Zij beschikt over de knowhow en ervaring om u complete oplossingen te bieden.


Door onze kennis en de kwaliteit van onze producten zijn wij voor . Kick back Antiparkeerpalen. PASS toegangssystemen in Grijpskerk is meer dan jaar de specialist in Nederland in het leveren, installeren en onderhouden van slagbomen, hekautomatisering, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. JEWE, vierkant of rond art. Torx-sleutel , met handgrip, t. Materiaal: RVS kwaliteit 304. Kleur reflectiestreep: n. Eenvoudig controleren wie uw terrein of pand betreedt?


Daar kan onze toegangstechniek u bij helpen.

Toegangstechniek op maat. Mauritz Techniek levert, installeert en onderhoudt de techniek achter automatische deuren en poorten, slagbomen, hekwerken of inzinkbare parkeerpalen. Die techniek kunnen we voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts