maandag 13 oktober 2014

Dakdoorvoer airco plat dak

Ik heb een split aico gekocht en zoek nu de juiste manier om een dakdoorvoer voor een plat dak te maken. De buitenunit wil ik op het platte dak boven de. Geschikt om meerdere kabels en leidingen waterdicht en op een nette manier door het platte dak heen te voeren.


Eenvoudig uw koelleiding van de airco door het platte dak doorvoeren met deze aluminium dakdoorvoer van 1mm. BMT is producent van diverse dakmaterialen, waaronder dakdoorvoeren en dakopstanden en accessoires zoals stormkragen.

Keuze uit vele materialen. Als een airco gemonteerd wordt en de leiding moet door het dak. Inbegrepen : Montage buitenunit op plat dak , op de gron aan de muur of balkon op een zo gunstig mogelijke positie. Verbinding binnen- en buitenunit met maximaal meter koelleiding en maximaal meter kabelgoot.


Hallo, Binnenkort worden mijn predallen voor het plat dak gelegd en ik wil nog een doorvoer voor kabels voorzien (zonnepanelen). Ik zou een Ø 1mm voorzien. Wat voor dakdoorvoer heb ik best nodig en wanneer wordt zoiets geplaatst?

De diameter van het ronde gedeelte op deze plakplaat is ruimer (155mm) dan de diameter van het ventilatiekanaal. Zo houdt u ruimte over voor het verwerken van elektrische bedrading. Aansluit slang van buiten unit door dak heen naar onder gelegen plafon en water dicht afwerken. Gedetailleerde omschrijving: In verband met plaatsen van zonnenpanelen en airco buitenunit moet er een dakdoorvoer worden gerealiseerd. Details: - Plat dak op eerste etage met bitumen en ballastlaag aanwezig.


Daaronder betonnen plafond. Doorvoer komt uit op wasruimte met CV installatie en . Split level airco installeren inclusief dakdoorvoer naar plat dak. Type klus: Airco installeren of vervangen.


Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Wij hebben een mobiele airco op zolder en willen graag de afvoer naar buiten door het dak. Vanaf maart krijgen we de sleutels en binnen weken moet er een dakdoorvoer zitten voor een afzuigkap van een nieuwe keuken.


Forummers, We gaan binnenkort een quick connect split unit airco monteren. Dakdoorvoer plaatsen plat dak zoetermeer.

Hoe monteer je zonder schade de buitenunit op het platte dak ? Moet er mischien een dakdoorvoer in een platdak gemaakt worden? Of moet er door een betonnen verdiepingsloer worden geboord? En waar kan de elektrische voeding vandaan getrokken worden, waar kan het condenswater naar toe, waar kunnen de leidingen en kabels tussen binnen- en buitenunit langs gelegd . Wij wilde de airco graag plaatsen op ons dakterras aan de kant van haar dakraam.


Dit stelde zij niet op prijs gezien zij last zou kunnen ervaren van het geluid. Dit werd opgegooid in de VVE, hierbij melde een andere buurvrouw dat gezien we een dakdoorvoer zouden moeten maken er sowieso een toestemming vanuit de . Ontbrekend: plat Montage Standaard - Cooper and Hunter cooperandhunter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts