donderdag 9 oktober 2014

Praxis vlaggenstok

Geen vlag uit zonder vlaggenstok ! Deze vlaggenstok is meter lang en voorzien van een oranje eindknop. Nederlandse vlaggen en oranje vlaggen vind je bij Praxis. Ook heeft Praxis vlaggenstokken om de vlag aan op te hangen.


Bekijk en reserveer direct online.

Vlaggenstokhouder van witte kunststof. Eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van schroeven. De diameter van het gat is 30mm. De VLAGGENSTOK MET VASTE KNOP is een functionele vlaggenstok voor uw vlaggen.


Deze VLAGGENSTOK MET VASTE KNOP heeft een vaste knop. Kortom , de VLAGGENSTOK MET VASTE KNOP zorgt ervoor dat u uw vlaggen mooi kan laten wapperen. Bestel hier uw aluminium of houten vlaggenstok , scherp geprijsd en snel geleverd.


Deze pagina toont vlaggenstok folder aanbiedingen op trefwoord.

U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Vind vlaggenstok op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Absoluut niet verwacht, dus heb helemaal niets voorbereid! Deze aluminium vlaggenstokhouder is voorzien van gaten voor bevestiging aan je gevel of muur.


De vlaggenstok komt onder een hoek van graden te hangen en is geschikt voor vlaggenstokken tot mm. De vlag is gemaakt van scheepsvlaggendoek en is dus erg sterk. Deze NEDERLANDSE VLAG 100X150CM heeft afmetingen van 100x1cm. Kortom, laat uw liefde voor ons mooie land zien met de NEDERLANDSE VLAG 100X150CM. Ontbrekend: praxis Vlag aan stok maken!


Hoe maak ik een vlag, 100x15 vast aan een vlaggenstok die graden tegen een muur is bevestig ZONDER d. Aluminium is onderhoudsarm. Limeta helpt u graag bij uw keuze. Vergelijk meer Wanddecoratie aanbiedingen op Beste. Wij maken ze al tachtig jaar.


Met aandacht en vakmanschap.

Licht, sterk en met volle kleuren. Van Heineken en Praxis tot en met Shell en ASN Bank. Wij willen iedereen laten ontdekken hoe leuk maken is. Wij zijn er voor de makers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts