maandag 4 februari 2019

Tentzeil op maat laten maken

KWINT heeft diverse soorten zeil beschikbaar en maakt alles op maat : van bootkappen tot afdekzeilen tot lastenten. Naast op maat gemaakte zeilen, biedt het assortiment van KWINT ook standaard kleden en doeken voor diverse toepassingen. Op het gebied van steigerafdekking, aanhangernetten, dekkleden en afdekfolie . Een doek of zeil op maat laten maken heeft dus vele voordelen.


U bent niet gehouden aan een model of maat schaduwdoek, dekzeil, tentzeil, dat u wenst kunnen wij maken.

Scherp gesneden, tegen een scherpe prijs. Een overzicht wat er onder andere mogelijk is:. De beste oplossing om uw waardevolle spullen af te dekken? Zeilmakerij Smetsers, Meer dan jaar ervaring met maatwerk! Het op maat maken van zeildoeken gebeurt handmatig in onze eigen zeilmakerij.


De zeildoeken bestaan uit polyesterweefsel met 2-zijdige PVC coating. De randen worden dubbel omgeslagen en daarna gelast.

Dekzeil op maat laten maken ? Wij kunnen dit keurig voor u verzorgen. Indien gewenst maken we er ( niet roestende) zeilringen in van metaal. U kunt hiernaast de gewenste maten in cm. Op maat gemaakte PVC-Verandazeilen. Deze zeilen zijn er speciaal voor om uw veranda, dakterras, overkapping, voortent, luifel enz.


Afhankelijk van uw wensen is er altijd wat mogelijk! Standaard maken we de zeilen . Stuur het oude afdekzeil op en wij maken hem voor u na. Is uw nieuwe afdekzeil klaar dan sturen wij deze samen met de oude retour naar u. Zie onderstaande link voor volledige op maat. TRWS maakt kwaliteitsvolle tentzeilen op maat. Maak vandaag nog een afspraak om een volledige tent op maat te laten maken.


Een winterzeil of winterafdekking sluit uw zwembad af en hou. Bent u op zoek naar een kwalitatief en ook scherp geprijsd dekzeil op maat ? Om er zeker van te zijn dat uw aanzienlijke investeringen niet zomaar in rook opgaan is het altijd interessant om een beschermhoes op maat te laten maken.

Wij hebben ons na ruim jaar ervaring in belettering van industriĆ«le zeilen ook toegelegd op de productie en plaatsing van diverse afdekzeilen en dekzeilen. Met onze passie en deskundigheid voor het vak helpen wij u graag aan een zeildoek op. Wilt u verandazeil op maat laten maken ? Met een verandazeil op maat bent u niet meer afhankelijk van het weer en kunt u altijd van uw veranda . Karsten Tenten is specialist in maatwerk en beschikt over de juiste tools, expertise en vakmensen om alles op maat te maken.


Een kampeertent bovenop een auto? Ook ontstaan er vanuit vragen en ideeĆ«n van de klant, hele andere items van tent- of zeildoek. Denk aan dekzeilen voor boten, verandadoeken . Ideaal voor de tuin en terras maar ook boven een zandbak of zwembad. Elke tuin is anders en elke tuin verdient dan ook een zonnezeil op maat dat exact past. Bij de specialisten van Zonz kan je een zonnezeil geheel op maat laten maken.


Met een keuze in vele doeksoorten en kleuren past het zeil perfect bij jouw tuin of . Hier werkt onze zeilmaker Jaap Koster al meer dan jaar, aan ervaring dus geen gebrek! De raamzeilen kunt u in alle soorten, maten, kleuren en uitvoeringen laten maken door onze zeilmaker. Wanneer u een zonnezeil op maat laat maken bij Hoover bent u verzekerd van kwaliteit en perfectie.


Bezoek onze site en laat u inspireren voor uw zonnezeil. Wij maken dan ook al jaren tenten. Van groot tot klein in alle diverse kleuren. Wij werken met normaal pvc doek maar ook met brandwerend zeildoek.


Alles is bij ons dan ook gecertificeerd. Het behalen van de juiste spanning is de grootste uitdaging. Er staat niets mooier dan een mooi op maat. Wanneer u kiest voor een maatwerk zonnezeil dan heeft u de mogelijkheid om het zonnezeil perfect en naar eigen behoeft op maat te laten maken.


Ook is er bij een zonnezeil op maat een ruime keus in trendy en moderne kleuren. Een nieuw zeil laten maken voor een goede prijs? De zeilen van De Vries Maritiem zijn kwalitatief hoogwaardig en worden perfect gesneden en op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts