donderdag 28 februari 2019

Keramische gevelbekleding

Noem één Belgische firma met een stevige reputatie in geveltechnieken en je komt automatisch uit bij Drooghmans in Balen. Een familiebedrijf dat al ruim jaar geventileerde gevels plaatst, de laatste jaren steeds meer met keramische XXL-tegels. Ook in ons segment doet zich een duidelijke tendens voor naar die.


Hoe kies je de juiste keramische gevelbekleding en het bevestigingssysteem? Gratis Infoblad over keramische panelen en bevestigingsmogelijkheden.

ALPHATON: De meest verkochte keramische gevelbekleding prijs voor inspirerende mogelijkheden passend bij ieder ontwerp en budget! Totaalprogramma keramische gevelbekleding en gevelsystemen voor inspirerende mogelijkheden voor gevelbekleding passend bij ieder ontwerp en budget! Zowel voor nieuwbouw als renovaties zijn keramische tegels en de door Mosa ondersteunde geventileerde gevelsystemen een ideale oplossing. Mensen die het belangrijk vinden dat hun pand over een zo exclusief mogelijke uitstraling beschikt durven tegenwoordig wel vaker te kiezen voor het gebruik van keramische gevelbekleding. Dit type gevelbekleding beschikt over dezelfde strakke vorm als een gewone bakstenengevel, maar dan met als extra bijzondere.


Moeding keramische gevels keramische gevelbekleding geventileerde gevels alphaton gevelbekleding Longoton Moeding. FRC is gespecialiseerd in de verwerking van Mosa tegels. Keramische Gevelbekleding.

Door zijn functionaliteit en uitstraling is dit een uitstekend materiaal voor gevelbekleding in nieuwbouw en renovatie. Er zijn eindeloze mogelijkheden door te . This page has been accessed 7times. Deze pagina geeft je informatie over de voor- en nadelen en de verschillende vormen. Een fraaie gevel is één, een duurzame gevel twee. Met de keramische geveltegels van Mosa Facades kan je verrassende nieuwe horizonten verkennen: van ongeglazuurd en natuurlijk mat tot geglazuurd in verschillende glansgradaties, kleuren en motieven.


De geveloplossingen in pure keramiek. Drooghmans Gevelbekleding te Balen (Antwerpen) : Specialist in alle soorten gevelbekleding in glaspanelen, keramische panelen, volkernpanelen, vezelcement, solid-surface,. Met keramische gevelbekleding kunt u expressieve en creatieve afwerkingen creëren, de afhankelijk van het gekozen type variëren van mat tot glanzend. Of het nu klinkers of tegels betreft: waardevolle gebouwen worden door de mechanisch hoog belastbare en robuuste keramische . Onder een geventileerde gevel wordt een uit . Eén con- tact voor alle componenten met kennis, ervaring en advies op maat.


Hoogwaardig keramische renovatieoplossingen dragen bij aan bete- re isolatiewaarden en meer wooncomfort. Initiatiefnemer voor de nieuwe gevel is Anne Harkema, algemeen directeur van Tegelhandel Julius van der Werf: ´Een van onze toeleveranciers, Tegelfabriek Koninklijke Mosa in Maastricht, had een nieuwe techniek in het productieproces ontwikkeld om tegels niet-zichtbaar te verankeren aan de gevel. Welkom bij Lander, uw specialist in gevelbekleding. Prince Cladding keramische gevelbekleding.


Alphaton, Bardeau, Piterak keramische tegels voor duurzame en esthetisch fraaie gevelsystemen.

Houten, stalen of aluminium draagconstructies. Tegels individueel uitwisselbaar en in grote verscheidenheid aan . In opdracht van Jan Snel BV is Eskra weer van start gegaan met een groots project. Argeton keramische gevelbekleding op een aluminium achterconstructie. De woningen worden gerealiseerd op het terrein van de voormalige . Bij Novotel Hoofddorp wordt op verschillende manieren gehoor gegeven aan het begrip duurzaamhei waarin met name de keramische gevel letterlijk als figuurlijk een grote rol speelt.


Hotels zijn semiopenbare gebouwen, waar je regelmatig kunt terugkeren en kunt ervaren of én hoe toepassingen . Download deze whitepaper voor meer informatie. Erdo biedt vele mogelijkheden op het gebied van keramische gevelbekleding. Thermische isolatie, eenvoudige montage en strakke esthetica, gecombineerd met een brede range van structuren en afwerkingen, maakt dat de keramische gevelelementen ideaal zijn voor het creëren van . Belgischbloemenkozijncarportdakkapel dakpannendakrameneiken gebintenerkerfrans balkongevelelementhouten gevelbekleding houtskeletbouwkeimwerkkoperkunststof kozijnenleemstucleien luifelluikenmetselwerknatuursteenplat . Andre Dumont van ziekenhuis Oost in Genk. Waarom hebt u voor dit product gekozen?


Zoekt u voor uw gevel een stootvast, onderhoudsvriendelijk, blijvend mooi en duurzaam materiaal met een lange levensduur? Met Terca en Desimpel gevelstenen zit u goed voor de rest van uw leven. Gevels opgetrokken uit keramische gevelstenen halen immers makkelijk een levensduur van 1jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts