maandag 25 februari 2019

Kleuren eiken vloer

Uw Eiken houten vloer behandelen met kleurolie voor een houten vloer in uw geheel eigen kleur en stijl. Kleurolie komt uitstekend tot zijn recht op Eiken. Vloerolie van Tycho is een vloerolie die zeer geschikt is voor houten vloeren.


Vloerolie is een kwalitatief hoogwaardig product voor het behandelen van houten oppervlakken. De vloerolie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling.

Parketolie in vele kleuren online te bestellen. Eiken vloeren zijn beschikbaar in de vorm van massief houten vloerdelen en lamelparket en kunnen op diverse manieren worden afgewerkt, zodat de vloer perfect bij jouw interieur aansluit. De vloerdelen zijn ook als visgraatvloer verkrijgbaar in diverse maten en kleurafwerkingen. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden . Het beste is om een stukje eiken plank mee te nemen en bij de schilder testjes te doen.


Wij hebben ze wel liggen, het is een kleine moeite. Houten vloeren kleuren , dat je bij voorkeur met een mooie natuurlijke kleurolie.

De Mooiste olie tinten en. Categorie: Kleuren voor parket. Onderstaande voorbeelden zijn uitgevoerd op eiken rustiek.


Voor een sterkere kleuring mogen aan liter olie maximaal blikjes kleurpigment worden toegevoegd. De invloed van zonlicht op de kleur van een houten vloer. De meest verkochte vloeren blijven toch wel de eiken en grenen vloeren. Grenen vloeren worden als massieve vloeren verkocht en de eiken vloeren zowel massief als ook lamel parket. De grenen houten vloeren kunnen we ook behandelen met de diverse kleur -of naturel olie zoals hierboven geschreven.


De kleuren zullen alleen iets intenser zijn als op een eiken houten vloer. Doordat er in een grenen houten vloer hars zit is de kleuropname wisselend. Een grenen plank neemt op de ene plek meer . In welke kleuren zijn houten vloeren beschikbaar bij Fairwood houten vloeren Tiel.


Het kleurpigment in de olie komt daarom in de gaatjes. Wanneer we olie opbrengen op een houten vloer worden deze gaatjes gevuld. Om een whitewash effect te krijgen op uw houten vloer moeten we zorgen dat het .

Geef uw eiken parketvloer een kleureffect of maak hem zo donker als een wengé , met de juiste producten en kennis is bijna alles mogelijk. Producten voor kleuren van parket. Uw parketvloer is reeds uniek, maar met een extra voorbehandeling of kleuring van het hout kan men nog juist dat ietsje verder gaan.


Wist u dat u alle mogelijke kleuren tegenwoordig op uw eiken vloer kan (laten) toepassen? Zowel voor uw bestaande vloer als voor uw nieuwe vloer bieden wij het complete scala aan kleurtinten , zowel in de ROYL2K olie afwerking als de RIGO lak afwerking. Bestaande vloeren kunnen wij renoveren tot de . Heeft u een mooie houten vloer , maar wilt u iets anders? Of bent u op zoek naar een unieke uitstraling voor uw houten vloer ? Dan kan het (laten) kleuren met een kleurpigment de oplossing voor u zijn! Diverse stijlen en kleuren zijn mogelijk zodat u precies de vloer krijgt die u voor ogen heeft.


Het antwoord is meestal JA, vooral eiken vloeren zijn makkelijk te kleuren. Wij werken met hoogwaardige oliën en lakken. In de winkel kunt u verschillende stalen bekijken.


Een nieuwe en veel gebruikte techniek is het kleuren van ( bestaande) eiken houten vloeren. Indien u de kleur niet meer mooi vindt, u wilt restylen of u . Een gelakte parketvloer kan niet lokaal bijgewerkt worden. Krassen en sporen blijven zichtbaar. Er is keuze uit zijdeglans, mat en extreem matte uitstraling.


LET OP: KLEURMONSTERS (zeker afbeeldingen) KUNNEN AFWIJKEN IN KLEUR EN STRUCTUUR VAN DE TE LEVEREN VLOER. De afbeeldingen die u ziet zijn een gedeelte van onze totale collectie, voor een op uw wensen samengestelde vloer bezoekt u een van onze showrooms waar we alle parketvloeren hebben . Ontdek alle eiken houten vloeren van Gadero. Geselecteerd per kleur of per behandeling.


Bijvoorbeeld witte, grijze of zwarte parket vloeren ! Op zoek naar een trendy Grijze parket vloer ? Hier vindt u alle Grijze eiken houten vloeren veelal afgewerkt met een grijs kleurende olie. Voor het eiken parket maken we onderscheid tussen het Lamelparket en het populaire Visgraat parket. Het vergrijsd eiken wordt de laatste jaren steeds populairder. Knulst levert uw houten vloeren ook in de door u gewenste kleur.


Neem direct contact met ons op en onze adviseurs geven u graag een advies op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts