vrijdag 5 oktober 2018

Parket schoonmaken groene zeep

Daarnaast heeft Holtzvloeren een zeer uitgebreid assortiment nieuwe houten parket vloeren, laminaat en pvc vloeren. Nu maak ik deze elke week schoon met groene zeep , maar begreep van een vriendin dat dit niet goed is en schade kan brengen aan je parket vloer. Voor de rest maakte ik mn parketvloer altijd alleen maar schoon met water en geen schoonmaakmiddelen eraan toegevoegd. De man die dat gedaan heeft zei toen dat ik die het beste kon schoonmaken met lauw water met groene zeep. Die van ons is alleen neutraal.


Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post.

Schoonmaken met groene zeep opgeklopt in water. Ik zou ook gaan voor opnieuw behandelen, heb ooit olie geha was ook niks. Nu gelakt, met een ultramatte lak, componenten. Hout lijkt nu naturel maar kan veel meer hebben. Houten vloer schoonmaken - kleurverschil?


Tip gevraagd voor dweilen houten vloer. Hoe maak jij je houten was-vloer schoon? Meer resultaten van forum. Wat je allemaal kunt schoonmaken met groene zeep ?

Dat lees je in dit artikel! Sommige producten kunnen reageren op de afwerking van uw parketvloer. Wilt u uw vloer na een paar . Gladde vloeren, harde vloeren zoals laminaat, parket , linoleum en tegels. Neem een emmer heet water en los daarin eetlepels groene zeep in op met druppels citroenolie.


Als de vloer vettig is, kun je er nog twee eetlepels azijn bij doen. Niet alle schoonmaak en reinigingsproducten zijn geschikt voor geolied houten vloer. Gebruikt u in ieder geval geen huishoudelijke schoonmaakproducten zoals groene zeep of allesreiniger, deze bevatten soda. Reinig vloer zomin mogelijk met water en zeep, doe het als het nodig is en niet uit gewoonte.


Gebruik geen agressieve schoonmaak middelen of groene zeep ( vet). Als er gedweild wordt, stofzuig de vloer eerst. Dagelijks: stofzuigen met borstel of speciale parket borstel. Periodiek: vloer (na stofzuigen) lichtvochtig . Gebruik Geen Groene Zeep Om Je Hardhouten Vloer Schoon Te Maken. Ook schoonmaakmiddelen gebaseerd op zeep kun je het beste vermijden als je jouw houten vloer wilt schoonmaken.


Mijn vraag is daarom ook. Wat is de beste reiniging die ik kan uitproberen zonder dat ik hier de vloer mee beschadig? Om deze vervolgens direct in de olie te zetten. Graag advies De bijgevoegde foto .

Een gezeepte eiken houten vloer kan wat sneller vies worden, omdat zeep niet een harde laag over het parket legt. Ik heb vandaag een houten vloer schoongemaakt met groene zeep , nu zitten er op een aantal plaatsen donkere vlekken van stukjes groene zeep voelt vettig aan. Re: Onderhoud houten vloer.


Azijn kan ik eens proberen, lijkt me idd niet echt fijn. U kunt eventueel de vloer na het drogen nog opwrijven met een droge schone doek voor de glans. Tip: Dweil keramische tegels nooit met vloeibare groene zeep of een allesreiniger. Groene zeep heb ik ook geprobeerd trouwens , mag dat wel?


Het is belangrijk dat u geen reinigingsmiddel met bestanddelen van zeep, olie of was gebruikt, want die . Tips voor het onderhouden van uw houten, parket of laminaatvloer. De vloer nadweilen met schoon water zonder schoonmaakmiddelen. Een goedkopere oplossing om te gebruiken, ongeacht of uw vloer in de olie of lak staat, en net zo effectief is, is ouderwetse groene zeep of schoonmaakazijn.


Geoliede houten vloeren dweilen. Ik heb een geoliede houten vloer, advies voor het onderhoud was om de vloer te dweilen met triptrap natuurzeep gisteren een nieuwe fles gekocht. Waar dweilen jullie je vloer mee? Voor licht vochtig schoonmaken en het voeden van uw geoliede vloer heeft Woca speciale zeep , onderhoudsolie en een intensief reiniger ontwikkeld. Veel universele schoonmaakmiddelen hebben om den duur een negatief effect op uw vloer.


Deze producten zijn speciaal op. Wij adviseren u een van onze. Een houten parket vloer haalt meteen sfeer en karakter in uw woning.


De stoom zorgt voor condens en deze wordt door de kracht tussen de naden geduwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts