vrijdag 19 oktober 2018

Gecoat glas

Mosa Glas biedt een uitgebreid assortiment gecoat glas. Planibel floatglas, dat aan één zijde is voorzien van een laagje metaaloxyden. Deze coating wordt via een pyrolitisch procédé op hoge temperatuur in het glasoppervlak veranker terwijl het glas de floatglasoven verlaat.


Deze beglazingen zijn verkrijgbaar met de volgende functies: thermische isolatie ( bouw): Planibel G . Gebogen glas wordt verkregen door het in een buigingsoven geleidelijk verhitten van een vlakke glasplaat tot juist boven de verwekingstemperatuur, waarna het onder de invloed van de zwaartekracht in een holle of bolle vorm de gewenste buiging aanneemt.

Vervolgens wordt het glas op een gecontroleerde wijze . Te warme ruimtes in uw woon- of werkomgeving? Dan biedt zonwerend glas de oplossing. Zonwerend glas is isolatieglas voorzien van een zonwerende coating. Het zorgt voor een ideale klimaatbeheersing zowel in de zomer als in de winter.


De zonwerende coating heeft twee functies namelijk een. Stel hieronder de glasprijs samen.

Als u vervolgens de breedte en hoogte in millimeters invult ziet u direct de prijs. Is de optie niet gewenst kies dan voor Geen. Genoemde prijzen zijn incl.


Onder secundaire glasfabricage verstaan we het op fabrieksmatige wijze, bewerken of verwerken van het bovengenoemde basisglas tot glasproducten met andere eigenschappen dan het basisglas. We denken dan onder meer aan: gehard glas, gelaagd glas, verzilverd glas, isolerend dubbelglas en gecoat glas. Op zoek naar Colorbel glas ? Glaspunt heeft gevelbekleding en achterwanden in vele kleuren.


Bekijk Colorbel glas op Glas. Tevens dient de producent te beschikken over Factory Production Control systeem wat de eigenschappen van het product waarborcht. Kiwa kan hierbij optreden als laboratorium, . Verkregen door een vlakke glasplaat in een buigingsoven geleidelijk te verhitten tot juist boven de verwekingstemperatuur, waarna deze onder de invloed van de zwaartekracht in een holle of op een bolle mal de gewenste gebogen vorm aanneemt. Kan gecoat , gelaag gehard zijn.


Dubbele en drievoudige beglazing. Kristalcolor is glas voorzien van een volvlakbedrukking in bijna iedere gewenste kleur. De kleur is slijtvast, UV- en weerbestendig waardoor dit product uitermate geschikt is voor exterieur en interieur. Kristalcolor kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor gevelbekleding, balustrades, scheidingswanden, keukenachterwanden, .

Daar de aanslag een brekingsindex tussen die van lucht en die van glas ha vertoonden deze overgangen minder reflectie dan de directe overgang. Behalve dat dunnelaageffecten sterk afhangen van de golflengte en de laagdikte , hangen zij ook af van de hoek waaronder het licht op het gecoate oppervlak valt. Bijkomend nadeel van glas dat enkel aan de buitenzijde gecoat is, is dat het energievoordeel niet speelt bij nat weer of in geval van sneeuwval. Dakisolatie is omwille van de bovenvernoemde nadelen niet technisch haalbaar. Naar analogie met de voorgaande paragraaf wordt het . Heidolph Hei-VAP Value rotatiefilmverdamper gecoat glaswerk G3B Basis model met hand bedienbare lift Glasset G3B gecoat en verticale koeler The Hei-VAP devices with hand lift are optimally.


Tevens wordt hierbij het felle zonlicht en inkijk van buitenaf geblokkeerd. Hierbij is de mogelijkheid aanwezig om de kleur van de coating aan te passen aan het gebouw waardoor de ramen en deuren in de gevel mooi tot hun . Bedrijfspanden en woningen waarin veel ramen en deuren van glas aanwezig zijn, hebben bij uitstek mogelijkheden om de binnentemperatuur onder wisselende omstandigheden toch op een aangenaam niveau te houden. Het glas heeft een hoge helderheid en past de waarneming van de kleuren niet aan, ongeacht de dikte ervan. Door middel van kathodische verneveling van een zeer vaste laag metaaloxiden wordt het glasblad gecoat.


Welk soort glas wordt aangeraden voor een gevel of een veranda die volledig naar het zuiden is gericht? Wat wordt er bedoeld met gecoat glas ? Voor al uw vragen in verband met. Guardian Glass is de voorbereidingen gestart voor de bouw van een tweede floatglasfabriek in Polen.


Het concern investeert miljoen dollar in het technisch ontwerp en site-inspecties. Ook is de huidige norm alleen van toepassing voor standaard helder glas. Gecoat glas is een industrieel . De nieuwe norm is ook van toepassing voor nieuwe materialen, zoals diffuus, gecoat of geëtst glas en ook voor tijdelijke coatings en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts